Ron Bosman

Super snelle levering en ook aansturing van een extra component was zo geregeld en ze doen het als service nog gratis ook

Service

wolters

(Bewerkt)

Ondanks onduidelijkheid bij aankoop heeft de aftersales afdeling dit snel en adequaat opgepakt. Toppie service dus ook NA de koop. Waar vindt je dit nog?

Zeer sterke klantenservice die gericht meedenken en problemen aanpakken maar vooral goed oplossen

42 frisbees besteld en vooraf om advies gevraagd - kreeg eerlijk en duidelijk antwoord

Snel, duidelijk, scherpe prijs

op de site stond tijdens het bestelproces eerst levering binnen 1 dag en later dat het 10-14 dagen kon duren, in werkelijkheid was dit inderdaad binnen 1 dag ...

de waal

Zeer goed

snelle levering

snel

Super levering volgens afspraak

Liza Arts

Ik heb mijn meubels van LEDStripXL ontvangen en ben erg tevreden. Niet alleen over de meubels zelf, maar ook over de uitstekende service! Op het moment van bestelling was een deel van mijn... Ik heb mijn meubels van LEDStripXL ontvangen en ben erg tevreden. Niet alleen over de meubels zelf, maar ook over de uitstekende service! Op het moment van bestelling was een deel van mijn bestelling niet meer leverbaar, waardoor het wat langer duurde. Maar zodra de artikelen bij hen weer op voorraad was, werden ze snel geleverd. Bovendien mocht ik zelf kiezen of ik alle artikelen tegelijk ontving, of dat de wél leverbare artikelen alvast werden toegezonden. LEDStripXL was zelfs nog zo vriendelijk om dubbel hun voorraad te checken of het tafeltje er écht niet meer was. Behulpzame service, goed en vlot mailcontact, je krijgt wat je op de site ziet, en als het aan hen ligt is de levering ook snel. Kortom: top!

De service, de levertijd, de vriendelijkheid en de prijs-kwaliteitverhouding zijn erg netjes!

Ik weet niet of LEDStripXL het zelf in de hand heeft, maar de dienstverlening zou nóg beter zijn als het assortiment gewoon (bijna) altijd op voorraad was of sneller werd aangevuld.

jan

Goed, alleen jammer dat nu ik het review in vul, dus enkele dagen later er achter kom dat wat ik besteld heb 10% goedkoper is geworden.

toevoegen verbruik per meter.

sander baggerman

Het bedrijf is wel goed alleen de post bezorger dat bedrijf is waardeloos gewoon 4 dagen zitten wachten omdat ze elke keer zeggen dat ze aan de deur zijn geweest terwel ik gewoon thuis ben op die... Het bedrijf is wel goed alleen de post bezorger dat bedrijf is waardeloos gewoon 4 dagen zitten wachten omdat ze elke keer zeggen dat ze aan de deur zijn geweest terwel ik gewoon thuis ben op die dag en tydstip dus daarom zal ik nooit meer wat bestellen bij jullie maar algemeen bekend slecht levering kwa post bezorger

bedrijf is wel goed maar de postbezorging pakket dienst niet

andere post leverancier nemen

Reactie LEDStripXL.nl:

In overleg met de klant afgesproken dat wij de volgende keer zijn bestelling met PostNL versturen.
Deze verzendoptie wordt mogelijk voor iedere klant!

Crystal events

Vriendelijk en behulpzame personeel