Twee maal ledstrip met voeding besteld

Snelle levering, goede producten, goede prijzen

Verkleinen van verzendverpakking

Super!

Zeer snelle levering. Net voor 16u besteld en de volgende dag al geleverd.

Doe zo verder!

Mooie site,

gert

Goed advies, snelle levering

korte duidelijke antwoorden

Ben Schetters

Nadat ik op internet LEDStripsXL.nl ontdekt had, heb ik tel contact opgenomen met dit bedrijf. Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan en kreeg op mijn vraag een heel goed antwoord en advies. Mij... Nadat ik op internet LEDStripsXL.nl ontdekt had, heb ik tel contact opgenomen met dit bedrijf. Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan en kreeg op mijn vraag een heel goed antwoord en advies. Mij werd verzekerd dat als ik voor 16.00 uur zou bestellen, mijn bestelling de volgende dag bezorgd zou worden. ( En dat op vrijdagmiddag).
Wie schets mijn verbazing toen zaterdag morgen mijn bestelling op de mat lag, en ook nog vol aan de door mij gestelde eisen voldeed. CHAPEAU.

Zeer snelle en correcte levering.

Ik heb te weinig ervaring om met verbeteringen te komen, maar mijn ervaringen met LEDStrips is zeer goed.

Dennis Binkhorst

Helaas door foutieve specificaties bij het bestelde artikel niet ontvangen wat ik had verwacht. De fout op de website is gecorrigeerd en ik heb de spullen (gebruikt) terug kunnen zenden en het... Helaas door foutieve specificaties bij het bestelde artikel niet ontvangen wat ik had verwacht. De fout op de website is gecorrigeerd en ik heb de spullen (gebruikt) terug kunnen zenden en het aankoopbedrag retour ontvangen.

Snelle verzending, snelle reactie klantenservice.

Misschien voor de hand liggend: De juiste specificaties bij de artikelen plaatsen.

Ron

Super Service...
Heel goed telefonisch geholpen...
Ze nemen echt de tijd voor je...
Bestelling snel geleverd...
Absoluut geen min punten...

Telefonisch erg goed geholpen met mn probleem...

Goede service en bestelling snel geleverd.

Service en meedenken aan storing!

Geen voor nu.

Alles correct en snel ontvangen

Prima kwaliteit, alles klopt zoals de advertentie omschrijft

harold roth

In mijn ogen een no nonsens bedrijf

goed verpakt, goede kwaliteit