Prima, bestelling in goede orde en dag erop ontvangen

Alles goed afgehandeld.
alleen het bedrijf dat de levering heeft gedaan was niet zo snel om informatie te geven waar en wanneer product geleverd zou worden.

Erg goed, snelle response en levering.

Snelle reactie op mijn vraag, erg fijn dat er na ontvangst betaald kan worden. Dit maakt snelle aankopen aantrekkelijker.

Het lampje dat ik gekocht heb is 20 watt (werklamp) ik heb echter ook een soortgelijke ledlamp (Brehnenstuhl) in gebruik van een vriend, deze is 10 Watt maar geeft bijna eens zoveel licht. De... Het lampje dat ik gekocht heb is 20 watt (werklamp) ik heb echter ook een soortgelijke ledlamp (Brehnenstuhl) in gebruik van een vriend, deze is 10 Watt maar geeft bijna eens zoveel licht. De lichtopbrengst valt mij nu tegen.

Prima geregeld...besteld, betaald, 2 dagen later alles netjes binnen!

Ton Broek

Goede site waar je makkelijk iets kan vinden. Levering was stipt en compleet, goed verzorgd en informatie gedurende bestelling, levering, transport en factuur was execelent.

Scherpe prijs /prestatie. Bij ledstrips even goed lezen wat je allemaal krijgt. Prima terug koppeling over staat van de order en factuur. Kortom Geen verrassingen achteraf

ik zocht IP68 (aquarium) strips maar wilde eigenlijk 80 cm Kan net geen 90 cm hebben in mijn standaard Juwel kap.
Het totaal pakket van de strips (dus met beugeltjes) stond helemaal onderop....
Het totaal pakket van de strips (dus met beugeltjes) stond helemaal onderop. Misschien even meer prominent (b.v. rechtsboven in de samenvatting).
Ik mis RGBW (IP68) . Verder heb ik een fobie over transport kosten; het is op IEDERE site weer zoeken of afwachten wat de meerkosten worden. Ik heb GEEN probleem met de feitelijke kosten het is echter altijd weer afwachten of het wel of niet wordt gerekend

Laurens Jaarsma

Aanschaf van 3 LED 20 watt bouwlampen met accu; vragen werden snel en adequaat beantwoord en product voldoet volledig aan de verwachtingen (eigenlijk meer dan aan de verwachtingen want ik had in... Aanschaf van 3 LED 20 watt bouwlampen met accu; vragen werden snel en adequaat beantwoord en product voldoet volledig aan de verwachtingen (eigenlijk meer dan aan de verwachtingen want ik had in alle eerlijkheid niet verwacht dat de accu echt 8 uur zou meegaan)

De service, had een vraag omtrent de lampen ivm verschil tussen specs op foto en omschrijving, er werd direct een verpakking geopend om die vraag te beantwoorden.
Lampen waren volgende dag...
Lampen waren volgende dag binnen.

Geen, vooral zo doorgaan als het nu gaat.

Goede prijsstelling en snelle levering.

Duidelijke website.

Geen verbeterpunten of tips.

J.groeneweg

Perfect

Altijd bereikbaar en staan klaar voor een snelle oplossing

M. van Dijk

Duidelijke site en beschrijvingen

Nee.
Onderstaand, klantvriendelijkheid en after sales n.v.t. dus kan ik niet beoordelen.

Henry

Een uitgebreid assortiment met duidelijke technische informatie