BlauwStaete bv

Mooie site. Snelle levering.

Ook gewoon telefonisch bereikbaar.

Fabien

Super goed

Ja

Neen

Top

...

...

Edwin

Goed advies via de mail, ik kwam er niet uit via de website.

Snelle reactie via mail

John Theebe

Netjes en snel geleverd

snel

niet

kosters systeemplafonds

Ik ben goed geholpen en heb zeer goed advies gekregen

N. Kerkhoven

Gisteren in de winkel geweest en van uitgebreid advies voorzien voor ledstrips voor onze plafondkoof in onze slaapkamer. Thuis bekeken en de kleur van de LED's bleek ondanks het goede advies niet... Gisteren in de winkel geweest en van uitgebreid advies voorzien voor ledstrips voor onze plafondkoof in onze slaapkamer. Thuis bekeken en de kleur van de LED's bleek ondanks het goede advies niet naar onze verwachtingen.
Vandaag terug gegaan en alle opties opnieuw bekeken. Er werd wederom alle tijd en aandacht gegeven aan onze wensen en uiteindelijk met 12,5 meter RGBW 24 volt LED-strips met voeding en twee afstandsbedieningen de deur uit gegaan, volledig naar onze wensen!
Onze eerste aankoop werd probleemloos terug genomen. De jonge heren hebben geen vlotte verkoopbabbels maar zijn technisch zeer goed op de hoogte van de huidige en toekomstige LED techniek.
Precies wat wij waarderen en wat ik persoonlijk erg belangrijk vind!

Goed gedaan jongens. Ga zo door.
We komen zeker nog langs voor die prachtige traptrede profielen en wie weet wat nog meer.
Onze dank nogmaals voor de goede service.

Kwaliteit, gecombineerd met persoonlijk advies en contact in de winkel, en dat ook nog voor een prima prijs!

Nee, eigenlijk niet. Hooguit misschien de parkeergelegenheid bij de winkel zelf. Maar dat is dan ook echt alles.

Duidelijke website, veel informatie, om zo een goede vergelijking te kunnen maken

goede omschrijving en details van de producten

michiel

Goede service, netjes op tijd!

goede kwaliteit letstrip. makkelijk aan te brengen!
bezorging was netjes op tijd!