Nu al een paar keer enkele LED onderdelen besteld voor enkele projecten en tot nu toe altijd snel en netjes geleverd.

De snelle levering en nette verpakking

Informatie op de website is niet altijd toereikend. Bijvoorbeeld de LiPo Accu's zijn niet vermeld met ontlaad snelheid (C waarde) daarnaast worden ze geleverd met extreem dunne kabels wat voor... Informatie op de website is niet altijd toereikend. Bijvoorbeeld de LiPo Accu's zijn niet vermeld met ontlaad snelheid (C waarde) daarnaast worden ze geleverd met extreem dunne kabels wat voor langere LED lengtes niet toereikend is.

Sander

Eerste bestelling en alles was goed geregeld. Eerst gebeld met nog wat vragen over het betreffende product en alles werd keurig beantwoord

Omdat ik de ledstrip in moest korten voor in een aquarium werd er gratis een afdekkapje mee gestuurd. Klantgericht dus!

Muilwijk

Eerst via de site een bestelling gedaan maar kwam na de bestelling er achter dat ik ergens over twijfelde,
Gebeld en zeer vriendelijk geholpen , en de juiste onderdelen ontvangen.

Geeft erg goed advies

Geen.

J. Smeets

Een uitstekende service met prima maatwerkadvies. Je voelt je echt KLANT!

Uitstekend en snel advies

Geen directe verbeterpunten

In orde

prima telefonisch advies

wat sneller leveren

Stefan

Duidelijke site, goeie prijzen en snelle levering

Harmen

Bestelling verliep goed. Men beloofde de volgende dag te leveren, mits voor 1600 uur besteld?! Wat voor een tijd er ook stond, ik was een aantal uren voor de tijd klaar met bestellen. Ik kreeg pas... Bestelling verliep goed. Men beloofde de volgende dag te leveren, mits voor 1600 uur besteld?! Wat voor een tijd er ook stond, ik was een aantal uren voor de tijd klaar met bestellen. Ik kreeg pas na twee dagen een mailtje dat de strips verzonden waren. Dus die belofte klopte in mijn geval niet! Kan gebeuren dacht ik, maar ik heb dit bedrijf nog even netjes gemaild met mijn ervaring. Hier kreeg ik geen reactie op = in mijn ogen het tweede manko! Ooh, ten slotte liet de verpakking te wensen over. Althans; de twee strips waren keurig verpakt, echter samen geseaild in één antistatisch zakje waar men niet door kan kijken. Ik dacht dus dat ik maar de helft van mijn bestelling had ontvangen aangezien er maar één sticker van 1/2 bestelde artikelen op was geplakt.

Mooie website waarop je vlot je artikelen vindt! Top, maar dan!

Doe wat je belooft!
Laat de klant zien dat alles is bezorgd, zodat mensen niet onnodig retourneren.

Slecht te berijken via telefoon en als je verbinding krijg slecht advies

wel snelle bezorging

Overzichtelijk en makkelijke site