Van Rooijen Electra

Snel geregeld

Zeer goed, snelle levering

??

JLO

Telefonisch en via e-mail afgehandeld en later via ideal kunnen betalen. Gemakkelijk toegankelijk, in mijn geval moest er eerst een offerte gemaakt worden i.v.m. afwijkend type profiel.
Telefonisch en via e-mail afgehandeld en later via ideal kunnen betalen.
super geregeld.

Klantvriendelijk

Ik zou meer typen op de website kunnen kiezen zodat de offerte niet nodig is. Dit vertraagd het proces. Per type de te verwachten levertijd aangeven ook al is het niet in voorraad.

Sander Wijgman

Erg positief, door geen reactie van concurrentie bedrijven, telefonisch contact gezocht. Een van mijn onderdelen was niet op vooraad. Na bellen lag er nog precies 1, dus volgende dag keurig al mijn... Erg positief, door geen reactie van concurrentie bedrijven, telefonisch contact gezocht. Een van mijn onderdelen was niet op vooraad. Na bellen lag er nog precies 1, dus volgende dag keurig al mijn materiaalen in huis.

Goede telefonische service. Door de 30/60 strip afschijdend van andere led-bedrijven

Site kon ik af en toe niet op in Winkelmand drukken doordat deze onder de onder balk verdween (Chrome), prijzen zijn nog best hoog, wat na mijn inzicht niet hoeft, door iets te zakken kun je je... Site kon ik af en toe niet op in Winkelmand drukken doordat deze onder de onder balk verdween (Chrome), prijzen zijn nog best hoog, wat na mijn inzicht niet hoeft, door iets te zakken kun je je afschijden van de concurrentie

Snelle levering, duidelijke vermelding op website. Keurig verpakt geleverd.

Duidelijke communicatie

Mondeoman

Gevonden via google. Bestelling gedaan. Snelle levering. Geen problemen.

Goede website en snelle levering

A Groeneveld

Na telefonisch contact met een medewerker of mijn bestelling de juiste was werd mij verteld dat er een andere oplossing was.
Namelijk een compleet set ipv losse onderdelen.
Meteen...
Namelijk een compleet set ipv losse onderdelen.
Meteen besteld volgende dag in huis.

Zie vorige

Hans

Bedrijf komt de toezeggingen op hun web site volledig na.

Uitgebreide selectie van aansluitende producten

Benjamin

Goede ervaring met dit bedrijf. De bestelling was binnen de aangegeven tijd bezorgd. Een vraag over de bestelling werd snel beantwoord

Snelle respons na het stellen van een vraag

Nalevering van tijdelijk niet beschikaren producten beter op factuur vermelden