Zlite

Ik heb een aantal producten besteld die eigenlijk niet op voorraad waren en binnen een paar dagen die toch mogen ontvangen.

Duidelijke afspraken en vlotte levering

Jh.Oldenburger

Een goed en en prima bedrijf...

Niet publiceren alleen voor LEDStrip bedoeld.

Ben er langs gereden omdat graag zou willen zien waar ik wat koop. Zag er prima uit.

Zou spullen na-geleverd krijgen maar moest er zelf achteraan. Ook nu nog steeds niet alles gekregen. Aangeschafte dimmer valt tegen.

Bart

Zeer overzichtige site met groot gebruiksgemak.

Snelle en correcte levering.

Vind persoonlijk dat de transportkosten naar België voor een bestelling met een gewicht van amper een paar gram wel redelijk duur is. Deze bestelling had gerust per envelop kunnen verstuurd worden... Vind persoonlijk dat de transportkosten naar België voor een bestelling met een gewicht van amper een paar gram wel redelijk duur is. Deze bestelling had gerust per envelop kunnen verstuurd worden voor een lager bedrag.

H. Ippel

Vlotte levering. 2 snoertjes niet in orde, gebeld, en er werd een goede oplossing geboden. 2 nieuwe snoertjes vlot nageleverd, samen met nieuwe bestelling. Er werden voor de nieuwe levering geen... Vlotte levering. 2 snoertjes niet in orde, gebeld, en er werd een goede oplossing geboden. 2 nieuwe snoertjes vlot nageleverd, samen met nieuwe bestelling. Er werden voor de nieuwe levering geen verzendkosten in rekening gebracht. Zo hoort het, vind ik.

goeie site, voldoende info.

reactiesnelheid op mails kan beter.

omachine brahim

Super en gemakkelijk,

Koos

Snel en makkelijk bestellen

Betrouwbaar

Track&Trace code werkte in mijn geval niet

Bert Maas

Uitstekend

klantvriendelijkheid

Twee ledvoedingen besteld die de volgende dag geleverd werden. Prima zo.

Ruime keus, kwaliteit en concurrerende prijs.