Michael

Een heel professionele aanpak ivm bestelling, informatie, levering. De online chat-box is een heel handige optie!! M'n volgende bestelling zal ook bij jullie zijn !

Michael

Lekker fris en overzichtelijk bedrijf.

Veel informatie en duidelijke uitleg, super snelle levering.

kan niet zo 123 iets opnoemen.

Bas Vonk

Positieve ervaring , bestel gemak en snelle levering

Een transformator die niet leverbaar was werd kosteloos naar een iets duurder omgezet met meer vermogen.
Goed email contact dus tevreden

de prijs en het aanbod

Overzichtelijke website met makkelijkt te vinden producten, voorzien van duidelijke informatie.

Producten waren makkelijk te vinden door duidelijke menustructuur

Ik had nog nooit van dit bedrijf gehoord, maar het bestellen ging makkelijk, en de levering was ook erg snel.

Makkelijk te bestellen en snel leverbaar

SelectShops Dronrijp

Regelmatig plaatsen we bestellingen, zeer goede ervaring. Klantvriendelijk

goede communicatie via zowel de telefoon als de mail
Flexibel bij bestellingen

Aankoop LEDverlichting, maar afmetingen bijgeleverde kabels pasten niet bij verlichting. Dit werd gemeld, maar er kwam geen oplossing uit de bus. Het werd ook afgeraden om de stukken retour te... Aankoop LEDverlichting, maar afmetingen bijgeleverde kabels pasten niet bij verlichting. Dit werd gemeld, maar er kwam geen oplossing uit de bus. Het werd ook afgeraden om de stukken retour te sturen, hoewel dit eigenlijk wel kon en er een vervanging kon worden gegeven.

Snelheid en reactie

Kwaliteit van after sales is niet goed. Er wordt geen verdere opvolging gegeven aan voorgestelde oplossing.

Bas Blankenaauw

Betreft : bestelling LSXL04740
Dit is de eerste keer dat ik een bestelling heb gedaan bij dit bedrijf.
De bestelling werd snel en keurig verpakt de volgende dag afgeleverd. Betreft : bestelling LSXL04740
Dit is de eerste keer dat ik een bestelling heb gedaan bij dit bedrijf.
De bestelling werd snel en keurig verpakt de volgende dag afgeleverd.
Toen na montage bleek dat de lamp een defect vertoonde, wat natuurlijk altijd kan gebeuren, heb ik gebeld en werd mijn vraag door Frank keurig beantwoord en kreeg ik zonder enig probleem of discussie een nieuwe lamp toegezonden.
Ik vind dit getuige van uitstekende service en ik beveel dit bedrijf daarom graag bij u aan.
Vriendelijke groet,
Bas

Uitstekende service. Van begin tot eind !

TIP : Ga zo door LEDSTRIPXL !