Goed en snel retourneerbaar

Betere omschrijving aansluiting LEDstrip

Snelle levering en goede prijs

grote keus aan producten

tot nu toe zeer tevreden

Stefan Hooglugt

(Bewerkt)

Tot 2 maal beschadigde artikelen ontvangen. Eerste keer goed opgelost, in afwachting van de 2de oplossing! Tweede maal is ook goed opgelost.

Eerste keer goed en snel probleem opgelost! Tweede keer ook

Op een betere wijzen pakketten verpakken

Suggesties geven bij producten, bijvoorbeeld draad of connectoren

E Gadet

Aankoop en advies van LED strip verlichting

Zeer goed en passend advies vooraf en ook na levering tips gekregen voor het monteren van de strips.
Strips zijn zelfs op verzoek aangepast door ledstripXL!
Mijn vrouw kreeg goed advies...
Strips zijn zelfs op verzoek aangepast door ledstripXL!
Mijn vrouw kreeg goed advies waardoor zelfs zij (BLOND!!, HAHAHA) de strips kon ophangen.
TOP!

Geen enkele

Nvt

prijs

complete sets voor aquaria niet beschikbaar

Hr Verbeek

1 woord super

Men probeert super klantgericht te werken met alle service in het belang van de klant ook met probleemgevallen en adviezen .

Niet dat ik weet

Henry

Mooie spullen en een betaalbare prijs

W Peeters

RGBW controller besteld, ondank het al lang 4 uur geweest was toch een dag later de pakket dienst op de stoep! Door een wijziging in de specificaties (vanuit fabrikant) zou de controller mijn... RGBW controller besteld, ondank het al lang 4 uur geweest was toch een dag later de pakket dienst op de stoep! Door een wijziging in de specificaties (vanuit fabrikant) zou de controller mijn ledstrips niet kunnen aansturen, dit is direct zonder problemen door LedStripXL opgelost. Mijn volgende bestelling gaat zeker weer bij jullie plaats vinden!

Snelle levering, scherpe prijzen, en goede klantenservice!

Mijn tip is om op deze manier door te gaan, andere bedrijven mogen hier een voorbeeld aan nemen.

nee

nee