Michel

Ik had een bepaalde wens kwa verlichting maar wist niet wat daar precies voor nodig had en of dit wel mogelijk was. LEDStripXL gebeld en werd keurig en vakkundig geholpen. Gelijk de geadviseerde... Ik had een bepaalde wens kwa verlichting maar wist niet wat daar precies voor nodig had en of dit wel mogelijk was. LEDStripXL gebeld en werd keurig en vakkundig geholpen. Gelijk de geadviseerde onderdelen besteld en een dag erna kwam alles keurig verpakt en compleet binnen. Alles is geïnstalleerd en ben er zeer tevreden over!! :-) Kortom, goed advies, snelle levering en de kwaliteit/prijsverhouding is prima. Aanrader!!

Goed advies, snelle levering en kwalitatief goed werkende producten.

Geen!!

service

nee

Prima service en levering lekker snel

Silvano

Connector besteld maar bleek toch niet nodig. even met de klantenservice gechat en de bestelling werd meteen geannuleerd. super geholpen door dave van de chatservice!!

Mike

Bestelling was prima !

Rob

Prima bedrijf snelle levering

Snelle levering klantvriendelijk

Vlotte levering

Davy

Componenten voor leds trip aangekocht

Duidelijke website

Arjan Schuil

Nog iedere keer dat ik iets besteld heb werd er prima geleverd. Eenmaal ging niet helemaal lekker ,maar werd correct afgehandeld door Ledstrip XL

Zoals men verwacht van een goed internet bedrijf. Duidelijke webshop, gemakkelijk bestellen en snel leveren. En tenslotte een zeer goede communicatie.

Het is mogelijk om de standaard vervoerder DPD te vervangen door Post.nl waar ik persoonlijk meer vertrouwen in heb.

Geen.