Nee alles is prima

4Moulding

Snelle levering, scherpe prijs.

Nette prijs.
Voorraad

van Drie techniek en natuur

Goed voor de particulier

Kve

Zeer snelle levering, nauwkeurige omschrijvingen, een vraag via email...snel antwoord!!

Pleun Poldervaart

Makkelijk te bestellen en een snelle levering.

Ondanks per abuis een onjuiste/verwisselde toezending is dit "probleem" op een snelle wijze weer opgelost.

Goeie producten en snelle levering!

Niks bijzonders

Een bestel app of catalogus

(Bewerkt)

Levering was veel sneller dan verwacht. Het product was niet op voorraad dus bij de bestelling heb ik gevraagd wanneer het product weer werd verwacht en daarop kreeg ik heel snel al een nette email... Levering was veel sneller dan verwacht. Het product was niet op voorraad dus bij de bestelling heb ik gevraagd wanneer het product weer werd verwacht en daarop kreeg ik heel snel al een nette email dat de ledstrip toch op voorraad was en dat het al verzonden was. Fijne service. Ook het feit dat je per ledstrip bijpassende accesoires kan kiezen, scheelt een hoop uitzoekwerk. De ledstrip doet zijn werk naar verwachting.

De accesoires die je bij de leds kan kiezen en sowieso passend zijn, zijn heel handig en snel te kiezen.

Ik vind dpd niet zo'n fijne bezorgservice. Ze bezorgen alleen op werktijden en dat komt niet mooi uit, zeker met grote pakketten die je niet makkelijk meeneemt vanaf je werk.

Frits Derksen

De ervaring die ik opgedaan heb is goed. Men doet wat men beloofd.

Snelle levering zoals beloofd. Een fout in de levering snel afgehandeld en goed opgelost.

Geen verbeterpunten.

Nice and fast