Werd meteen gereageerd op mijn verzoek of de bestelling toch nog mee kon met de post van vandaag, al was het net buiten eindtijd. Was geen probleem!
Ik was op zoek naar een Led-Cube en via de chatfunctie op de site heb ik precies kunnen vinden wat ik zocht.
De persoon achter de chatfunctie kon mij duidelijk vertellen wat ik zocht en hoed...
Duidelijke informatie door de chatfunktie!
Eerste bestelling, website komt betrouwbaar over, genoeg info te vinden en prima prijzen
Misschien staffel prijzen gebruiken
SPAM in de Feedback vragen jullie veel te veel vragen ook vragen waarop je in zijn geheel geen eerlijk antwoord kan geven.
Duidelijke website en snelle levering.
Kwalitatief zeer goede producten
Het zijn kwalitatief zeer goede producten
Bij bestelling van een strip direct al de juiste hulpmiddelen aanbieden
Winkeliersvereniging van een winkelstrip
Kan altijd beter
Vriendelijk en behulpzaam, alsook bekwaam en gedreven, zijn de medewerkers van LedStripXL. Een aanrader voor iedereen en voor ons bedrijf een zekerheidje om mee verder te werken!
Ze denken met je mee en zijn bovendien heel flexibel en snel.
Kan het nog beter?
Zie onderstaand!
Bestelling is prima afgehandeld. 3x een 90 graden profiel gekocht voor een LED strip. Afwerking van het product is goed en het was goed verpakt. Later nog contact gehad met de webchat en direct...
- Webchat
- Paypal
- Veel informatie
Wellicht de optie aanbieden om ook middels NLpost te verzenden. DPD post doet het prima, maar komt op onhandige tijden langs.
Informatie over de merken van voedingen en strips staat niet...