Termote Patrick

Uitstekend, Snel, Betrouwbaar

vlotte service

Duidelijke website en een goede prijs/kaliteit verhouding.

Duidelijke website en goede service

Nvt

Marques Vormmakers BV

Prima ervaringen met dit bedrijf, bestel er zeer regelmatig.
Een overzichtelijke site

Snel!

Snelle afhandeling van de bestelling.

van Beek

Snelle levering en de voeding doet het prima.

Heel snelle levering en de voeding werkt prima

VormgeKregen

Wat moet ik zeggen: ik heb gezocht, gevonden, besteld, betaald en jullie hebben geleverd.

Sterke punten zie boven.

Punt(je) van kritiek: deze reviewmethode. De betekenis/waarde van de review is naar mijn mening kleiner als er een beloning aan verbonden is.

Divese malen een bestelling gedaan. Altijd snelle en correcte levering.

Duidelijke informatie.

1x 5 mtr ledlint kopen en het gaat vlekloos in de brievenbus. 3x 5 mtr lint kopen in ene aankoop en er komt een pakket dat niet door de brievenbus past. Leverancier moet 2x rijden, laat een briefje... 1x 5 mtr ledlint kopen en het gaat vlekloos in de brievenbus. 3x 5 mtr lint kopen in ene aankoop en er komt een pakket dat niet door de brievenbus past. Leverancier moet 2x rijden, laat een briefje achter. Daarna mag je met de tomtom opzoek naar een vreemd adres om je pakket op te halen :( . Een langwerpige envelop en drie linten op rij. Het past nog steeds in je brievenbus. Thuisblijfplicht nvt en ook de leverancier hoeft niet 2x te rijden. De rest toelichten niet meer nodig. :) . tweede puntje; bestellen was voorheen een fluitje van een cent. Nu zit de bestelknop op randje van je scherm. Er is geen 3 mm over om de knop te activeren. Laat staan dat een nieuwe klant zal begrijpen dat dit de bestelknop is. Er is hierdoor geen tekst leesbaar. Het was een puzzel. Het kost 6x zoveel tijd. Oude situatie was goed overzichtelijk. Mogelijk kan er verbeterd worden of terug gaan naar iets wat goed was. Succes!

Thijs Hof

Ik heb een onderdeel voor een ledstrip gekocht