Bart stegink

Bestelling goed
levering slecht

Het was goed ingepakt

Mijn bestelling werd verzorgd door packs Deventer en DHL maar ik moest extra lang wachten tot het binnen was omdat de bezorger geen briefje in de brievenbus had gedaan en het was ook niet online te... Mijn bestelling werd verzorgd door packs Deventer en DHL maar ik moest extra lang wachten tot het binnen was omdat de bezorger geen briefje in de brievenbus had gedaan en het was ook niet online te zien waar het achtergelaten is, met andere woorden eis van het bezorgbedrijf dat ze wel laten weten waar ze het achterlaten dat zou een hoop frustratie bij de klant schelen.

Hilko Wesseling

(Bewerkt)

Heel goed. Een bestelling was niet geleverd door PostNL en door Dennis van LEDStripXL is direct een nieuwe verzonden en een dag later in ontvangst mogen nemen. De eerste zending kwam tegelijk met de... Heel goed. Een bestelling was niet geleverd door PostNL en door Dennis van LEDStripXL is direct een nieuwe verzonden en een dag later in ontvangst mogen nemen. De eerste zending kwam tegelijk met de tweede zending binnen. Netjes de eerste zending teruggestuurd naar LEDStripXL, zodat ze deze weer door kunnen verkopen.

Snelle adequate reactie op een klacht.

Niet op dit moment

MG

Niets op aan te merken

René

Zeer goed!

Goede vriendelijke service

Arno Broekhuizen

Duidelijke website en snel verzonden.

Duidelijk, overzichtelijk netjes en snel.

Geen verbeterpunten.

M

Koen

Goede ervaring

snelle levering, snelle retour, goede feedback

Mels Witter

Op aanraden van een collega bestelling geplaatst, levering keurig op tijd en bij deze zal ik ook dit bedrijf aanbevelen.

Groot assortiment voor alle toepassingen met ledstips.

Lever ook hoekjes en als het kan graag uit één stuk, Deze vind ik echt een gemis vooral als je al zo'n groot assortiment hebt. Deze elders moeten halen maar bestond uit drie delen.

Lucas

Prima! Makkelijk bestellen en producten zoals omschreven

Makkelijk bestellen en producten zoals omschreven

Brigitte Goetinck

Zeer positief