Ven

Voeding 12 volt en 4 ampere besteld. 5 ampere gekregen?

Van der Molen

Zeer goede ervaring

Goede prijs/kwaliteit en zeer snelle levering

Doordat de specificaties van producten vaak weinig van elkaar verschillen zou het voor mij fijn zijn om juist de verschillen snel te kunnen opmerken. Bijv. Bij de soorten ledstrips voltage, lengte,... Doordat de specificaties van producten vaak weinig van elkaar verschillen zou het voor mij fijn zijn om juist de verschillen snel te kunnen opmerken. Bijv. Bij de soorten ledstrips voltage, lengte, type etc. onder elkaar. Wellicht in een extra besteltabel te plaatsen?

Jan

Goeie prijs en snelle levering.

Goedkoopste

Geen verbeterpunten

nvt

snelle levering/alles compleet

meer kabellengte aan de led strips. Er zit nu 10 cm aan, doe dan niks. Ik moet nul de vebinding loshalen om er een langere kabel aan te monteren.....

Priive

Als elk ander internet postorder bedrijf

produkten waar ik naar zoek

betere omschrijving van produkten
Ik zocht een 24v lader met een male aansluiting. Echter zijn er diverse diktes. Ik bestelde kennelijk de 5 mm 6,5mm moest hebben

Jelle Harren

Later leveren, extra kado

Geen!

Hans Thijssen

Mijn ervaring met het bedrijf is goed

denken goed mee met klanten enr zijn ook heel klantvriendelijk als er wat geruild moet worden.

Ga zo verder

Joop

Prima, bestelling was snel geregeld
En geleverd.

Snelle respons

Ledstrips leveren die wel goed plakken

Gert

Dimbare ledvoeding aangeschaft

Snelle levering, niet duur, prima produkt en goede service

Eigen typenummer en die van de fabrikant verschillen net een letter, wat overeen zou komen met een niet regelbare voeding. Zorg ervoor dat die nummers gelijk zijn, of maak een compleet eigen nummer... Eigen typenummer en die van de fabrikant verschillen net een letter, wat overeen zou komen met een niet regelbare voeding. Zorg ervoor dat die nummers gelijk zijn, of maak een compleet eigen nummer aan.

Graham

Duidelijke website, telefonisch snel antwoord + goed advies. Snelle levering en volledig naar wens.

telefonisch goed en snel bereikbaar + kennis ervan en uiteraard de snelle levering.

Alleen levering met DPD was iets vertraagd en minder inzichtelijk dan met PostNL, maar buiten dat nog snel genoeg.