gerrit knikker

Top zaak

aquarium ledstrips besteld met profiel.kreeg netjes bericht dat de profiel die ik besteld had niet paste en moest de wat duurdere hebben.zonder bijbetaling kreeg ik de goede opgestuurd.heel netjes... aquarium ledstrips besteld met profiel.kreeg netjes bericht dat de profiel die ik besteld had niet paste en moest de wat duurdere hebben.zonder bijbetaling kreeg ik de goede opgestuurd.heel netjes van hun.alles werd netjes geleverd en goed verpakt en alles was snel binnen

Smarty025

Prima bedrijf, overzichtelijke website.

Handige besteltips

Beter aangeven welke producten geschikt zijn voor HUE. Ik kon nu maar één product vinden.
Het kan voorkomen dat de bestelling niet compleet is, maar stuur de ontbrekende producten dan na. Nu heb ik de bevestigingsclips nooit ontvangen.

Het product was toch nog sneller als ik dacht.

Het had wat ik nodig had.geen

Snelle en correcte levering. De LEDstrip werkt helemaal goed.

Snelle levering ondanks de verhuizing.

Communicatie met het bedrijf verliep uitermate plezierig. Snelle reactie, goede antwoorden. En vraag na vraag werd beantwoord. En dat voor een potentiële opdracht van 100 euro.

Zie hierboven. Zeer klantvriendelijk

Ik heb veel vragen over ledstrips gesteld. Ik kon uit de beschrijving niet halen hoe dat er uit zag, hoe je dat aan moest sluiten, wat de mogelijkheden waren om strips te knippen en kf je dan beide... Ik heb veel vragen over ledstrips gesteld. Ik kon uit de beschrijving niet halen hoe dat er uit zag, hoe je dat aan moest sluiten, wat de mogelijkheden waren om strips te knippen en kf je dan beide delen kon gebruiken. Na een paar mailwisselingen was het me duidelijk. Toen ik ze opgestuurd kreeg was het voor mij direct duidelijk. Er wordt een kroonsteentje meegeleverd die met de adapter kan worden verbonden enz. Als er detailfoto’s waren geweest, desnoods in een algemeen verhaal als alle ledstrips hetzelfde zijn, dan had ik die vragen niet hoeven stellen, had het bedrijf niet zoveel tijd aan mij hoeven besteden en had ik veel sneller kunnen bestellen. Hetzelfde geldt voor het aluprofiel dat ik wilde hebben. Ik zal alleen een versie van 1 meter terwijl ik een stuk van 1,10 en een stuk van 0,85 m nodig heb. Per ongeluk stuitte ik op de versie van 2 m. Precies wat ik nodig had! Was handig geweest als de site die suggestie had gegeven.

Pieter

Zeer leuk

Doen wat ze beloven

Lampen super snel binnen en in degelijke verpakking volgende keer weer naar LEDStripXL

Peter

Prettige samenwerking zonder poespas. Doen niet moeilijk.

goede service

Duidelijke informatie op website betreft verlate levering ivm verhuizing.

Goede after sales. Product was vergeten toe te voegen en werd direct dezelfde dag nog nagezonden.

Goed nakijken of de bestelling volledig is.
Wattage ook vermelden bij productinformatie. Ik moest zoeken welke wattage er bij welke strip hoort.