Fijne webshop, duidelijke site. Goed geholpen aan de telefoon en zeer snelle levering!
Goede kwaliteit!
Ik ben 100% tevreden! Tip: voeg KAKU (klik aan klik uit) systeem aan uw assortiment toe!
Goede kwaliteit!
Prijs is redelijk
Leveren wat er gevraagd word is het product niet meer aanwezig dan overleggen met de klant
Deze klant heeft de tekst van het product niet goed gelezen. Wij hebben contact met hem opgenomen maar hebben hier geen reactie op gehad. De bestelling is conform wat er beloofd is geleverd.
Prima kwaliteit.
Zondagmiddag besteld en dinsdagavond omstreeks 19.30 geleverd. Wellicht kan u uw levertijd optimaliseren? Binnen één dag leveren zou mogelijk moeten zijn.
Wanneer u op zondag bij onze webshop besteld kunnen wij dit niet eerder dan maandag versturen. Leveren op dinsdagavond is dan ook conform onze leverbelofte van 1 dag.
Er is hier simpelweg niets...
Niets over het bedrijf, wel over de levering. Omdat ik tijdens de bezorging niet thuis was heb ik een briefje op de voordeur gedaan om het pakketje te bezorgen bij de buren op nr. 9.
Toen ik...
Duidelijke website, heel gemakkelijk dat de bijhorende transformatoren of drivers meteen bij de ledstrips worden voorgesteld. Zo weet je dat je de juiste materialen hebt. Duidelijk antwoord op...
Communication and fast!
Ga zo door!
Bedankt voor uw beoordeling, we zien dat uw bestelling op woensdagavond om 23.25 is geplaatst en op donderdag verzonden is en op vrijdag geleverd is. We hebben naar ons weten voldaan aan onze...
Duidelijke antwoorden op vragen en kundig advies in de afweging van alternatieven.
Expliciete vermelding op de productpagina in geval deze zijn uitgesloten van (gratis) retourzending.
Website uitbreiden met een adviezen / ideeen / tips. De website is nu hoofdzakelijk...
Snel geleverd