De bank met tekst erin is heel mooi geworden en heel netjes afgewerkt. Prachtig dus !!
R de Boer
Een heel mooi product ontvangen en prettige afstemming.
Prima, klantvriendelijk
Berkenbosch Groentechniek
Vakmanschap, aardig geholpen
Teerhuis-Roos
Prachtige bank..alleen ik moest de chauffeur helpen de bank van 2mtr uit te laten.. ik niet echt handig...bank is echt wel zwaar..voor de rest ...Geweldig.
Ger
Op zoek naar een houten, op maat gemaakte bureautafel, bracht ons hier. Ons idee gedeeld en wij werden uitvoerig te woord gestaan en geholpen om deze tafel te realiseren. Het eindresultaat mag...Op zoek naar een houten, op maat gemaakte bureautafel, bracht ons hier. Ons idee gedeeld en wij werden uitvoerig te woord gestaan en geholpen om deze tafel te realiseren. Het eindresultaat mag gezien worden. Een prachtig, van iepenhout gemaakt, blad met stalen onderstel.
Bakema
Duurde wat langer maar er werd netjes gereageerd op onze mail. Prachtige houten banken gekregen!
Kosynsky
Mooie en leuke hebbedingetjes. Snelle levering van trapje in steigerhout, mooie kwaliteit en kleur. Een aanrader!