Soren

Highly recommendable.

Bought the trousers from Denmark and I had it in my hands within 4 days. Highly recommendable.

Goed, vlotte leveringen info.

Bedrijf met kennis en goede service

C. Michielsen

Duidelijke website, scherpe prijzen, Vlotte levering

Ik kreeg een SMS van de vervoersdienst dat mijn artikel tussen 10.37 en 11.37 geleverd zou worden, erg nauwkeurig en fijn om te weten, de bezorger was ook mooi binnen de grenzen aan de deur. Ik kreeg een SMS van de vervoersdienst dat mijn artikel tussen 10.37 en 11.37 geleverd zou worden, erg nauwkeurig en fijn om te weten, de bezorger was ook mooi binnen de grenzen aan de deur.
Dat is beter dan bij andere pakketdiensten waar je de hele dag voor thuis moet blijven

Will

Afgelopen week heb ik bergwandelschoenen gekocht. Deze konden al de volgende dag geleverd worden maar er was een mogelijkheid om via DPD een andere dag te plannen die beter uitkwam. Deze levering... Afgelopen week heb ik bergwandelschoenen gekocht. Deze konden al de volgende dag geleverd worden maar er was een mogelijkheid om via DPD een andere dag te plannen die beter uitkwam. Deze levering verliep volgens het schema.

Duidelijke en betrouwbare informatie

Prima geholpen

Eric

Erg snelle levering

duidelijke site, prima levering

Duidelijke website met goede zoekmachine

ik kon de bestelling niet volgen en toen ik eenmaal het sms je kreeg dat de volgende dag de levering was, heb ik gereageerd om de levering een dag uit te stellen maar toch werd het pakket de... ik kon de bestelling niet volgen en toen ik eenmaal het sms je kreeg dat de volgende dag de levering was, heb ik gereageerd om de levering een dag uit te stellen maar toch werd het pakket de volgende dag aangeboden???

Snelle levering, groot assortiment