Paul King

Goed assortiment, redelijk geprijsd, prima shop

Goede algehele indruk

Snelle goed verzorgde levering

Snel, correct, betrouwbaar

nvt

Petrovsky&Ramone

Ik heb een DB duffel tas gekocht en wist niet welke maat goed zou zijn. Ze mailden snel terug met informatie en advies.

Goede communicatie, snelle levering, goede service

Gratis terugzenden zou leuk zijn maar begrijp dat dat niet werkt.

Haverkort

Online bestelling is efficiënt en zorgvuldig uitgeleverd

Snelheid respons en kwaliteit van de informatie verstrekking

------

Wings

Schoenen nog niet geleverd.

Niets

Leveringsafspraak nakomen

Reactie Leerentveld Vrijetijd:

Bedankt voor uw bericht, helaas had het pakket vertraging bij PostNL, terwijl het bij ons op tijd is weggegaan.
We zien dat u inmiddels het pakket heeft ontvangen, hopelijk voldoen de schoenen wel.

Muike

Verkeerde levering.

Goede klantenservice.na klacht over verkeerde levering meteen een retourticket gekregen.had de zooltjes volgende dag nodig, dit lukte nu dus niet meer helaas

Dubbelcheck alvorens te verzenden

Reactie Leerentveld Vrijetijd:

Bedankt voor uw feedback, onze regel is dat we altijd een dubbele check doen, maar helaas is het bij uw bestelling misgegaan, onze excuses daarvoor.

J.van Leeuwen

Snwl

Snl

CHO

Ich bin sehr zufrieden mit dem Service hier.

Schnelle Lieferung

Camilla Jaspers

Eerst goede telefonische inlichtingen ontvangen! Schoenen besteld helaas waren deze schoenen schijnbaar in de winkel gedragen. Daar had ik niets over vernomen maar het is wel zichtbaar. Het paar... Eerst goede telefonische inlichtingen ontvangen! Schoenen besteld helaas waren deze schoenen schijnbaar in de winkel gedragen. Daar had ik niets over vernomen maar het is wel zichtbaar. Het paar gaat helaas retour. Moet zelf terugzenden betalen, jammer.

Goed telefonisch advies

Nieuwe schoenen uit de doos sturen geen pas exemplaar. Retour zenden in dit geval gratis maken

Reactie Leerentveld Vrijetijd:

Schoenen mogen bij ons in de winkel gepast worden, maar uiteraard mag er niet mee buiten op gelopen worden. Jammer dat ze niet geheel voldeden aan jou verwachting, onze excuses daarvoor.
Terug...
Terug sturen van een bestelling is inderdaad op kosten van de kopen, maar dit is ook duidelijk vermeld in onze voorwaarden.