Marleen

Heel erg snel en prima levering!

Super snelle service, duidelijk bestelproces en mijn vraag werd erg snel via de mail beantwoord!

Het was even verwarrend of ik nog 10% korting zou krijgen door aanmelding op de nieuwsbrief, dit stond overal nogal aanwezig op de site. Hoe het in zijn werk ging was onduidelijk en uiteindelijk heb... Het was even verwarrend of ik nog 10% korting zou krijgen door aanmelding op de nieuwsbrief, dit stond overal nogal aanwezig op de site. Hoe het in zijn werk ging was onduidelijk en uiteindelijk heb ik die korting niet gekregen. De 50Euro korting gold wel, maar dat dat niet samen ging met de 10% was onduidelijk.

Boerakker

Ik heb snowboots boots besteld. Ik vind het jammer dat de originele schoenendoos er niet bij zat. Daar bewaar ik de snowboots in als ik ze niet gebruik.

Tijmen

Positief, snel en klantgericht

Snelheid van reactie op vragen. Klantgerichtheid

Xx

Super snelle levering en onwijs klant vriendelijk!

Goede klantvriendelijkheid

Huijbers

Uitstekend

mijn ervaring is de gerichte online aankoop van een jas. In de middag besteld, volgende dag geleverd. Bestelproces perfect teruggekoppeld d.m.v. mails. Prima opties v.w.b. leveringsmogelijkheden.... mijn ervaring is de gerichte online aankoop van een jas. In de middag besteld, volgende dag geleverd. Bestelproces perfect teruggekoppeld d.m.v. mails. Prima opties v.w.b. leveringsmogelijkheden. Dus weinig beeld van fysieke winkel gekregen, maar mijn inschatting is dat dat op 1 lijn zal zitten met mijn online ervaring. Uitstekend.

Krone

Snelle en correcte afhandeling van bestelling

Snelle behandeling van bestelling en extra service in de vorm van informatie over de behandeling van het bestelde product

Bestelniveau liep een aantal keren vast (aanvullen winkelmandje en wisseling tussen mandje en webshop)

direct checken van adres

Dorien Hagels

Ik heb telefonisch geïnformeerd naar een levertijd en later per website besteld. Dit was beiden een prettige ervaring. Zeer vriendelijk aan de telefoon en de bestelling werd op tijd geleverd.

Vriendelijk, servicegericht, snelle levering en goede voorraad.

Ik vind alleen de verzendkosten hoog.

Marja van Eck

Gemakkelijk besteld,snel geleverd, heel blij dat ik mijn pakket op kan halen bij een tnt punt

Pakket af kunnen halen zodat ik niet op de post hoef te wachten

Richard Go

Snel