Mooi aanbod, prima afhandeling op de website en zeer snelle, correcte levering

correctheid: wat gezegd wordt, wordt ook gedaan.

Geen.

Fam. van Vlijmen

Aankoop slaapzakken via webshop

snelle levering

niekerk

Jammer dat je niet zelf kan afhalen en een week moet wachten op je gekochte product

nee

Vriendelijker dames aan de telefoon die je niet de les lezen terwijl je iets vraagt en notabene een potentiele klant bent!

MountainMan

Snelle levering; probleemloos gekocht.

Artikel snel geleverd.

Artikelomschrijving was van gekochte produkt. Echter omschrijving was met vermelding van andere maat. Derhalve twijfel of ik juiste maat in winkelmand zou krijgen. Daardoor moest ik even bellen met... Artikelomschrijving was van gekochte produkt. Echter omschrijving was met vermelding van andere maat. Derhalve twijfel of ik juiste maat in winkelmand zou krijgen. Daardoor moest ik even bellen met winkel, maar vriendelijk en snel info gekregen. Prima.

bolleke

Zeer goede ervaring met dit bedrijf! Snel tweepersoons luchtbed nodig. Dit was op voorraad. Besteld en betaald via Ideal. Geen verzendkosten boven een bepaald bedrag, wat wij zeer waarderen! Voor... Zeer goede ervaring met dit bedrijf! Snel tweepersoons luchtbed nodig. Dit was op voorraad. Besteld en betaald via Ideal. Geen verzendkosten boven een bepaald bedrag, wat wij zeer waarderen! Voor een bepaalde tijd besteld was het luchtbed de volgende dag in huis!

Snel, duidelijk en klantvriendelijk

Snelle levering, dito communicatie betreffende de verzending en eventuele afwijkingen

De bestelde Hoofdlamp, een Petzl Tactikka XP werd snel verzonden, nadat er vrijwel direct na bestelling gemaild werd dat het een demo betrof (ik was allang blij dat ik er nog eentje kon bemachtigen)... De bestelde Hoofdlamp, een Petzl Tactikka XP werd snel verzonden, nadat er vrijwel direct na bestelling gemaild werd dat het een demo betrof (ik was allang blij dat ik er nog eentje kon bemachtigen) die in de etalage op een pop gezeten had, maar kreg er ter compensatie een setje extra batterijen bij. de volgende dag had ik het degelijk verpakte pakketje in huis en alles werkte naar behoren en zag er nog als nieuw uit!

De batterijen zijn een mooie geste, liever had ik overleg gehad, waarin ik (bv.) €5 korting als alternatief had kunnen kiezen, daar ik altijd met oplaadbare batterijen werk.

Winkel

Goed en snel.

Goed en snel.

Bij kleine bestellingen ( grootte van het materiaal) kleinere verpakking gebruiken zodat bespaard kan worden op verzendkosten.

Zeer snelle en goede levering, had een fout gemaakt met e-mail adres, mailtje gestuurd en werd een minuut later al terug gebeld en alles werd in orde gemaakt, super

Snelle levering, duidelijk site. Alles prima!

Snelle levering.

Josefsson