Kaspers

Hel correct en snel

Hel correct en snel

marcus

Hele snelle en goede service, prima voorwaarden, duidelijke voorwaarden en overzichtelijke website.

Goed te vinden op internet via google gevonden op zoek naar wandelschoenen. hele scherpe prijs

Martínez

Voor de eerste keer besteld bij Leerentveld. Twee verschillende Travelsheets van Cocoon. Eén was vijf euro goedkoper dan elders, de andere 2 euro duurder. Dus niet veel verschil, maar door de 10%... Voor de eerste keer besteld bij Leerentveld. Twee verschillende Travelsheets van Cocoon. Eén was vijf euro goedkoper dan elders, de andere 2 euro duurder. Dus niet veel verschil, maar door de 10% korting werd het toch interessanter om hier te bestellen.
De bestelling is lekker snel afgehandeld. Wat ik ook erg prettig vond is dat je kan kiezen of het pakket wel of niet bij buren afgeleverd mag worden. Wonend in een groot flatgebouw heb ik dat liever niet...
Verder is de levering en de communicatie correct verlopen. Misschien zelfs iets té correct. Ik heb in totaal drie mails gekregen met daarbij als bijlage min of meer hetzelfde document. Een bestelbon, een verzendbon en een factuur, met alle drie dezelfde gegevens. Misschien iets té, maar aan de andere kant zeer correct dus!
De bestelde artikelen zijn goed, dus ik heb tot nu toe geen gebruik hoeven maken en ervaring met de aftersales.

tv

Heel prettig, ik kom graag terug

vriendelijk en accuraat

nee

Bjorn

Duidelijke site. Snelle levering.

------

A.F. van der Wulp

Snelle levering, prima producten.

Snelle levering.

Prima geregeld

Prima geregeld

Van der Veldt

Snelle reactie via het internet, ik kreeg alleen meteen wel 3 mails, dat had ook in 1 gemogen. Meteen bericht dat het was gepost en dag erna in huis.

Weinig informatie over het product, en ik ging bijna de mist in omdat ik eerst het aantal had doorgegeven en daarna de kleur waarna het aantal weer was veranderd.

Goed, maar niet bijzonder.

Persoonlijk vind ik het echt onzin als bedrijven verzendkosten in rekening brengen. Zeker als je bestelling meer dan €20-€25 waard is.
Als ik naar de winkel ga betaal ik toch ook geen toeslag...
Als ik naar de winkel ga betaal ik toch ook geen toeslag voor het gebruik van de winkel, de kleedkamers en het personeel?
De reden dat ik hier toch besteld heb was de 10% korting voor het inschrijven op de nieuwsbrief, daardoor had ik net zoveel korting als wat de verzendkosten me anders gekost zouden hebben.
De nieuwsbrief wil ik ook eigenlijk niet en ik zal me dan ook direct uitschrijven als ik de eerste ontvang.
Prima bedrijf, maar niet bijzonder genoeg om enthousiast van te worden.

gw colenbrander

Eerste koop via internet

Gratis levering
Correct en snel geleverd
Via internet thuis afhandelen handig

Te weinig ervaring om een goed oordeel te vormen.

Moeilijk kiezen van een plaatje.

Op advies van een dochter de koop gesloten