Uitstekend

Informatie over onderhoud van de schoenen nadat een schoen was geselecteerd. Die zou ik anders niet zo snel er bij gevonden hebben.

Kopen spf hatland hoed lissabon

kopen spf hatland hoed lissabon

Goede en snelle levering!

Snelle levering!

Lagere / geen verzendkosten.

Dag

Nog nooit eerder aankoop gedaan, alleen website oogde betrouwbaar en degelijk. Aangezien ik al wist welk product ik wilde, via zoekmachines bij leerentveld uitgekomen. Prima en snel orderproces.

kees van hooijdonk

Prima ervaring. No nonsens transactie: snel, zeer redelijk geprijsd, prima communicatie en goede waarborgen (niet goed, geld terug) ++++ seller.

nvt

Martin

Ik werd prima geholpen aan de telefoon, netjes , vriendelijk en met kundig advies. Ik ontving statusemails , een trackandtracecode van mijn pakket en mijn bestelling arriveerde goed verpakt. Ik werd prima geholpen aan de telefoon, netjes , vriendelijk en met kundig advies. Ik ontving statusemails , een trackandtracecode van mijn pakket en mijn bestelling arriveerde goed verpakt.
Zeer tevreden!

Service,prijs.

Ga zo door !

D. v.d. Zee

Voor de eerste keer een bestelling geplaats en direct een zeer vlotte aflevering.

zeer vlotte levering!

martine van hecke

Toevallig ontdekt, bestelling gedaan omdat zij de enige waren die hadden wat ik wou, perfecte service

Vlugge levering, perfect op te volgen levering

10 euro vervoerskosten vond ik wel wat veel

Lisa

Duidelijke voorwaarden, snelle service

Duidelijke voorwaarden, snelle service

Ik kon niet via ’inloggen’ op mijn account komen. Vi een omweg wel, eerst een artikel aanklikken en toen lukte het inloggen wel. Misschien was het alleen die dag niet mogelijk

Prima niks mis ..precies zoals het hoort

zeer duidelijk

nee is gewoon goed