Héééél klantvriendelijk. Super!!

vriendelijke en goede telf. uitleg. Hij pakte het produkt er zelfs bij voordat ik een bestelling plaatste.

geen, ga zo door

guus

Goede service

snelle afhandeling

meer sortering kjus golfkleding

Anneke Jansen

Zeer positief.

Snelle levering en prima afhandeling.

Geen, prima zo. Ga zo door.

Planetholland

Begeleiding aanschaf helm

Als ik ski’s koop en daarbij nog een skihelm, toch bijna 500 euro, verwacht ik toch dat die ski’s tenminste in een hoes mee naar huis kunnen. Verder was de service prima en begeleiding bij uitkiezen... Als ik ski’s koop en daarbij nog een skihelm, toch bijna 500 euro, verwacht ik toch dat die ski’s tenminste in een hoes mee naar huis kunnen. Verder was de service prima en begeleiding bij uitkiezen helm top. Enige minpunt - op mijn vraag of de lengte van de ski niet te lang was werd eigenlijk niet ingegaan.

d.

snelle reactie op vraag. snelle levering.

geen.

Sandy Boots-Visscher

Heel goed!!

Heel goed!!

Wij hadden een Tenson Jack in een winkel gezien. Echter daar was de maat niet meer op voorraad. Op internet zo’n zelfde Jack gezocht. Bij Leerentveld hadden ze er nog 1 in de juiste maat. Wij... Wij hadden een Tenson Jack in een winkel gezien. Echter daar was de maat niet meer op voorraad. Op internet zo’n zelfde Jack gezocht. Bij Leerentveld hadden ze er nog 1 in de juiste maat. Wij waren niet bekend met dit bedrijf en konden niet vinden of het retour mocht indien het niet naar wens zou zijn. De levering was exact zoals beloofd, en netjes in een doos ingepakt. Er zat een retourbon bij voor als het niet goed zou zijn. Maar het bestelde was naar wens dus hadden wij niet nodig.j

Iets duidelijker informatie op site hoe om te gaan met eventuele retouren. Bij de aflevering van de bestelling zit wel de juiste informatie.

Emiel Mulder

Fijn en Prettig

Fijn en Prettig

Jeroen

Bril besteld

bril besteld

Pascal Willemsen

Snelle levering en een duidelijke site.

Zie stap 2

Bij het uitpakken van de bestelde zonnebril bleken er vlekken op te zitten. Opmerkelijk voor een nieuwe bril.