T. Veenstra

Goed en snelle service en reactie

goed en snelle service en reactie

Als je bepaald type stoel op het oog hebt, dat je dan ook meteen een servicemenu krijgt met de kleuren en niet verder scrollen totdat je de juiste kleur te pakken hebt.

Brakenhoff

Snelle bezorging.

Prijs snelle bezorging. Mooie site

Goede service tegen goede prijzen.

Gratis verzending boven de 50 euro, ondanks de grootte van het pakket.

Ok

gratis verzending, en scherpe prijs produkt

retourzending moet nmm ook gratis zijn, zie bijv. zalando

Internet

Internet

Klantvriendelijk, goede service en snel!

Zeer snelle levering, zorgvuldig verpakt. Meteen een reactie op mijn mail met een voorstel voor korting ivm een vlekje. Prima regeling getroffen.
Kortom, een tevreden klant!

Goed. 1 Tas besteld, Snel geleverd.

Snelle service. Website is duidelijk over de belangrijkste criteria: aantal op voorraad, bezorgtijd en bezorgkosten, productfoto en productinformatie.

Op basis van deze ervaring niet.

H. van Helden

Administratie goed geregeld; communicatie minder goed

Administratie goed geregeld; communicatie minder goed

Ik had (omdat alleen maat 10 te bestellen was) bij de bestelling de volgende restrictie meegegeven:
Uitsluitend akkoord indien maat 44!!!
Nadat ik de verzendbevestiging had ontvangen...
Uitsluitend akkoord indien maat 44!!!
Nadat ik de verzendbevestiging had ontvangen hierover gebeld om af te stemmen of dit ook echt het geval zou zijn; werd door medewerkster bevestigd en ondanks dat werd er toch maat 44,5 geleverd. Dus KLANT heeft 2 keer een controlegrendel ingebouwd en ondanks dat gaat het toch nog fout; ik vind dat heel slecht.

Reactie Leerentveld Vrijetijd:

Geachte heer van Helden,
Graag lossen wij dit probleem voor u op door u een kosteloze retourzending aan te bieden. Mocht u hier gebruik van willen maken dan horen wij graag van u.

Bestellen gaat heel gemakkelijk en dat je het postpakket kan laten bezorgen bij een ophaalpunt in de buurt was nieuw voor mij. Geweldig!

Prettig en duidelijk

Prettig en duidelijk