Aankoop Salamon snowboardschoenen

buijze

Prima reactie

prima reactie

Zeer goed

Opzet van de site kan beter qua overzichtelijkheid, verder dienstverlening was perfect, snelle levering en goed verpakt, misschien een factuur toevoegen (krijg je per mail) ipv alleen een pakbon.

Ik had op de verkeerde verzendoptie geklikt, dit is direct opgepakt en had mijn paket zelfs binnen 2 dagen.

Overzichtelijk indeling en layout van de site

Johan Visser

Goede voorlichting daarna per mail besteld prima!

goede voorlichting daarna per mail besteld prima!

Snelle levering. Prima geregeld.

Snelle levering. Prima geregeld.

Afgelopen week voor het eerst de site bezocht en een bestelling geplaatst. Ik ben een zeer tevreden klant.

Duidelijke informatie op de site. Makkelijk te bestellen, uitstekende informatie over de levering die snel plaatsvond. Klasse!

JH van Lieshout

Zeer snelle en goede levering!

Ik vond het exra stock kaarten setje erg leuk!

Een nog uitgebreider assortiment zodat ik alles bij jullie zou kunnen bestellen op gebied van kamperen en assesoires

Ik had mij over wandelschoenen laten voorlichten in de winkel. Ik kreeg alle gegevens keurig mee op een kaartje. op dit kaartje stond het adres van de webwinkel. Via de webwinkel heb ik mijn aankoop... Ik had mij over wandelschoenen laten voorlichten in de winkel. Ik kreeg alle gegevens keurig mee op een kaartje. op dit kaartje stond het adres van de webwinkel. Via de webwinkel heb ik mijn aankoop gedaan en ben zeer tevreden over de ordelijke verwerking via internet maar zeker ook over de voorlichting in de winkel.

Marloes Basten

Snowboard gekocht, op laten sturen

Zeer snel!