Anja

Door de lockdown en het vele wandelen had ik nieuwe wandelschoenen nodig. Deze via de Leerentveld Vrijetijd site besteld. Ik was de volgende dag verrast toen ik een telefoontje kreeg dat zij graag... Door de lockdown en het vele wandelen had ik nieuwe wandelschoenen nodig. Deze via de Leerentveld Vrijetijd site besteld. Ik was de volgende dag verrast toen ik een telefoontje kreeg dat zij graag de besteld schoenen vanuit de winkel hier iets verder op wilde komen leveren. Een uurtje later werden mijn schoenen door een vriendelijke medewerker afgeleverd. Top Service.

Snel; gemakkelijk en vriendelijk

Nvt

Sylvia

(Bewerkt)

De ervaring was prima

Snel verstuurd, helaas liep het pakje bij post.nl wel wat vertraging op maar dat had met de weersomstandigheden te maken.

Geen verbeterpunten.

esther

snelle levering, goed product

nee

Stephanie

Zeer goed! Vriendelijk en makkelijke site.

Makkelijke website, later nog telefonisch contact en zeer vriendelijk geholpen.

Nvt

Ursula Smale

Zeer prettig! Goede service

Komt afspraken na, goede service

Tactus

Zeer prettig

Duidelijk

nvt

Ivy

Zeer goede communicatie, klantvriendelijk, probleemoplossend.

Zeer goede communicatie, klantvriendelijk, probleemoplossend.

In eerste instantie verkeerde levering gehad , schoenen in verkeerde kleur, dus contact opgenomen met de winkel. Ze boden excuses aan en gaven toe dat dit slordig was. Kreeg nieuw retourlabel, zodat ik de schoenen gratis kon retourneren. De juiste kleur schoenen werden per direkt voor mij uit de winkel gehaald en achter gehouden om te voorkomen dat ze alsnog verkocht zouden worden. Goede actie. Na ontvangst van mijn retourzending zouden ze aan mij toegestuurd worden. Helaas ging daar ook iets fout. Ik zag dat de afschrijving was terug geboekt en ik had de juist schoenen ook nog steeds niet binnen. Gelijk via email contact opgenomen met de winkel. Reageerden zeer snel. Ze gaven idd toe dat er ook hier door drukte iets was misgegaan. Gelukkig lagen de schoenen er nog en zijn ze alsnog naar mij toegestuurd. Ondanks problemen/fouten met de levering, is 't door Leeren 't Veld goed opgelost en is er goed gecommuniceerd, dus daarom toch een goed cijfer van mij. Iedereen kan een keer een fout maken.

Communicatie met klant, klantvriendelijk

Roy