Snel, goedkoop en correct

R&I

Zeer tevreden. Prima service, je krijgt direct een medewerker aan de telefoon, als je belt, die je helpt met je vragen. Artikelen die niet op voorraad zijn worden heel snel besteld. Goede prijzen.... Zeer tevreden. Prima service, je krijgt direct een medewerker aan de telefoon, als je belt, die je helpt met je vragen. Artikelen die niet op voorraad zijn worden heel snel besteld. Goede prijzen. Snelle levering.

Telefonisch goed bereikbaar.

Bertrand Verheyen

Nog geen goederen gezien!!!

De prijs.

Betere opvolging als iets fout loopt!!!

D. Jonkers

Ik ken het bedrijf alleen van een internet aankoop en ben daar zeer tevreden over. Ik heb een artikel moeten omruilen vanwege een verkeerd bestelde maat. Dit was geen enkel probleem. Het contact... Ik ken het bedrijf alleen van een internet aankoop en ben daar zeer tevreden over. Ik heb een artikel moeten omruilen vanwege een verkeerd bestelde maat. Dit was geen enkel probleem. Het contact was prettig en de retour verliep snel en volledig naar wens. Inmiddels ben ik in bezit van het artikel en het voldoet aan de verwachting. Voor mij een top ervaring en absoluut een aanrader

Klantgericht, goed bereikbaar, mooie producten, snelle en nette levering.

Eringfeld

Goede prijsvorming, snelle en probleemloze levering!

Goede prijzen, snelle levering

N.v.t.

Personeel is vriendelijk en helpen waar nodig is, ik ga 9/10 tevreden weg.

Alle producten liggen bij elkaar en het is overzichtelijk, geen verzendkosten.

Snelle levering. Zeer snelle retour service

Prettig. Snelle service.

Snelle levering!

Jenny

Overzichtelijke website en snelle bezorgservice.

Wel veel ontvangen email met status verzending, beetje onnodig als je het ook zelf kan opzoeken.