Snelheid service

Uniforme informatie op de website per hockeystick

1 keer een bestelling geplaatst. Deze werd vlot afgehandeld. Daarna wel wat veel ongevraagde mail gehad.
Ik moet nu een artikel retourneren. Ik hoop dat dit net zo vlot gaat als het leveren van de bestelling.

Servicegericht, praktisch.

Reactie Leerentveld Vrijetijd:

bedankt voor uw feedback. Zodra wij een artikel in goede orde terug hebben, verwerken wij dit z.s.m. zodat u of een ander gewenst artikel ontvangt, of het aankoopbedrag terug.
Wanneer u zich...
Wanneer u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief, dan krijgt u die net als de uitnodiging tot feedback, andere emails zijn ons niet bekend. Welke ongewenste emails bedoeld u?

Goed, overzichtelijke site

Bevestigingen van de order, op de hoogte houden van de status

Levering optijd

Niks

Zeer snelle levering, goed verpakt en uitermate tevreden.

Olaf van der Zanden

Snelle levering van mooie aanbieding.

Enorme snelle service; na 4 uur besteld en de volgende dag in huis!

Zeer uitgebreide collectie

nee

Levering was snel , aangezien de maat niet goed was stuurde ik de hockeyschoenen retour, de retourzending kostte me €6,75 ?

Retour zending kosteloos maken

Reactie Leerentveld Vrijetijd:

Bedankt voor uw feedback.
Omdat uw bestelling boven de 50,00 euro was heeft u geen verzendkosten aan ons betaald, maar betaalt u alleen voor het terugsturen, dat is bij ons niet gratis.
Dit...
Bedankt voor uw feedback.
Dit hebben wij ook opgenomen in onze voorwaarden.
Echter, uw mening zullen we zeker meenemen in een volgende evaluatie.
Mocht u nog vragen, opmerkingen of tips hebben, dan horen wij dat graag.

Heel goed, bestelling geplaatst na telefonisch overleg. medewerker heeft toen de schoenen apart gezet zodat ik zeker van mijn bestelling was. volgende dag in huis (terwijl ik om half 5 gebeld had)

klantvriendelijk, en fijn telefonisch contact (en ook snel contact)

Tsja.... het was gewoon zoals het hoort te zijn. Bestellen, betalen, leveren...... niet erg spannend, gewoon goed.

Geruisloos goed.

nee