Voldoende informatie
Gratis verzending

nee

Frans

Artikel snel gevonden en geleverd, bestellen ging mooi soepel.

Keurig en snel bedrijf

Geen verbeterpunten

Prima....aan te bevelen!

Persoonlijk, snel en duidelijk!

Geen!

Annie van Geene

Ik heb een bijzonder goede ervaring. Nadat mijn bestelling via internet niet goed bleek te zijn werd ik in de winkel zeer vakkundig en goed geholpen.

De verkoper weet waar hij over praat. Professionele assistentie ontvangen

Bezorging binnen 48 uur. Het is nu 5 dagen geleden.... En ik heb nog niks ontvangen!

Doen wat je zegt te doen.

Reactie Leerentveld Vrijetijd:

Bedankt voor jouw reactie. Je hebt helemaal gelijk. Helaas is het versturen van jouw bestelling niet goed verlopen, waarvoor onze excuses.
De feedback korting die je hebt ontvangen, zullen we...
De feedback korting die je hebt ontvangen, zullen we op deze bestelling laten gelden.
Alsnog veel plezier van je aankoop.

Wandelaar

Top. Makkelijk kunnen bestellen en levering was probleemloos en snel, precies wat je wil.

Snel leveren

Meer zichtbaar op internet, shop al jaren online op outdoor spullen en jullie waren mij onbekend

Concurrerend aanbod

Goede artikelen tegen een goede prijs

niet altijd alle maten of kleuren aanwezig

Het bestelproces is eenvoudig en duidelijk. Ik vind het prettig dat ik niet werd gedwongen om een account aan te maken, maar gewoon kon bestellen. De bestelling werd de volgende dag al geleverd,... Het bestelproces is eenvoudig en duidelijk. Ik vind het prettig dat ik niet werd gedwongen om een account aan te maken, maar gewoon kon bestellen. De bestelling werd de volgende dag al geleverd, echt super!

Snelle levering, eenvoudig bestelproces

In de mail die ik kreeg over de voortgang van de bestelling stond dat het pakket op maandag of dinsdag zou worden geleverd, maar het kwam zaterdag al. Op zich was ik daar blij mee, maar het is wel... In de mail die ik kreeg over de voortgang van de bestelling stond dat het pakket op maandag of dinsdag zou worden geleverd, maar het kwam zaterdag al. Op zich was ik daar blij mee, maar het is wel verwarrend dat het eerder kwam dan aangegeven.

Reactie Leerentveld Vrijetijd:

Bedankt voor jouw positieve reactie. Voor bezorging zijn we afhankelijk van PostNL, hierdoor kan de bezorgdag afwijken, gelukkig kwam het pakket eerder ipv later. Veel plezier van de skischoenen!

Prima! Goede en snelle service.

snelle levering, goede communicatie.