Richard

nee

nee

Reactie Leerentveld Vrijetijd:

Veel plezier van de jas en bedankt voor de positieve feedback!

Na lang zoeken een leuke jas gevonden, besteld en betaald, blijkt ie gewoon niet op voorraad! Slordig!

Reactie Leerentveld Vrijetijd:

Bedankt voor uw reactie & natuurlijk jammer dat u niet tevreden bent.
Bedankt voor uw reactie & natuurlijk jammer dat u niet tevreden bent.
Ondanks dat onze site meerdere keren per dat wordt geupdated, gebeurd het soms dat een artikel net is uitverkocht. Ondanks dat het financieel dezelfde dag met u is opgelost, bent u teleurgesteld en dat begrijpen wij. Onze excuses.

Goede prijs, prima service

Reactie Leerentveld Vrijetijd:

Bedankt voor de fijne feedback!

Reactie Leerentveld Vrijetijd:

Bedankt voor de positieve reactie & veel plezier van de aankoop.

Bar slecht
Heb Hanwag wandel schoenen gekocht in 2012 voor € 150,= . Met 1 jaar garantie.
Bar slecht
Heb Hanwag wandel schoenen gekocht in 2012 voor € 150,= . Met 1 jaar garantie.
De rubber zolen lieten tot 3 keer toe los. 1x in de garantie periode terug naar hanwag gestuurd en weer opnieuw gelijmt. De 2e keer na een jaar lieten de buiten profiel zolen weer los gevolg natte voeten, weer terug naar winkel en opgestuurd naar Hanwag. Nu September 2015 laten ze voor de 3e keer los vandaag 24-09 terug geweest de maat is nu vol bij mij.
Dit kan echt niet.

Voorstel van Leerentveld is 1) dat ik 50% korting krijg als ik nieuwe wandelschoenen aankoop , 2) dat ze de wandelschoenen naar Hanwag voor de 3e keer opsturen.
Punt 1 is voor mij geen optie wandel schoenen gezien de hoge prijs moeten minimaal 5 jaar meegaan zonder dit gezeur.
Punt 2 Terug naar Hanwag sturen en mogelijk overeen jaar weer met een slechte verlijming dus open zolen zitten, hierin heb ik geen vertrouwen meer. Leerentveld vond geen ruimte om het ongemak als nog te verhelpen en bleef bij zijn verharde standpunt. Dus ik kwam er met leerentveld niet uit. IK ben erg ontevreden over de gang van zaken dat er niet eens een normale coulance regeling kan worden getroffen. Je zou van een dergelijke winkel mogen verwachten dat ze streven naar een tevreden klant. Maar dus niet, de rek en nazorg bij gebreken buiten de garantie periode om is er uit werd me glashard toegebeten. Een erg onsportieve houding. Dus denk na voordat.......

Kundig in het adviseren, maar belabberd om te streven naar een tevreden klant
het interesseert leerentveld niks.

De fabricage fouten na 3 keer toch wel heel serieus nemen en niet een ontevreden klant de winkel laten verlaten.

Reactie Leerentveld Vrijetijd:

Wij betreuren het bijzonder dat u ontevreden bent over de geboden oplossing.
Wij betreuren het bijzonder dat u ontevreden bent over de geboden oplossing.
Het is natuurlijk spijtig dat de schoenen niet aan uw verwachting hebben voldaan, helaas komt dat soms voor.
Inmiddels is de garantieperiode van uw schoenen met 2 jaar verstreken, maar uit coulance bieden wij u een gratis reparatie aan.
Of vergelijkbare nieuwe schoenen met 50% korting.
Dit laatste met behoud van uw huidige schoenen.
U hebt er voor gekozen geen gebruik te maken van 1 van de geboden oplossingen.
Ons inziens is bovenstaande een gepaste oplossing.
We vinden het daarom dan ook jammer dat dit gebaar niet aan uw wensen voldoet.

Met de winkel ben ik erg tevreden, goede informatievoorziening en snelle verzending vanuit winkel. Het bezorgen met DPD verliep alleen niet soepel.

Ik kreeg bij mijn schoenen een a4tje met verzorginstructies. Erg fijn en heel informatief!

De bezorging met DPD verliep alles behalve soepel. Pas bij de 4e bezorgpoging had ik de schoenen in handen. Bij 2 van de 3 eerdere pogingen weet ik zeker dat de bezorger helemaal niet is geweest,... De bezorging met DPD verliep alles behalve soepel. Pas bij de 4e bezorgpoging had ik de schoenen in handen. Bij 2 van de 3 eerdere pogingen weet ik zeker dat de bezorger helemaal niet is geweest, heel vervelend wat ik hield rekening met de bezorging.

Reactie Leerentveld Vrijetijd:

Bedankt voor jouw reactie. Het is natuurlijk fijn om te horen dat je met ons tevreden bent, maar erg jammer dat de bezorging te wensen overliet. Hier gaan we écht mee aan de slag. We wensen je via... Bedankt voor jouw reactie. Het is natuurlijk fijn om te horen dat je met ons tevreden bent, maar erg jammer dat de bezorging te wensen overliet. Hier gaan we écht mee aan de slag. We wensen je via deze weg nogmaals veel plezier met de bergschoenen.

Bij ontvangen horloge bleek de batterij al leeg te zijn.

Batterij was leeg!

Reactie Leerentveld Vrijetijd:

Beste Boy wat jammer dat de start met jouw mooie Suunto zo verliep, onze excuses daarvoor. Hopelijk ben je inmiddels tevreden. We wensen je veel plezier met het horloge.

J.SIEDERS

SNELLE EN CORRECTE LEVERING

Meer gedetaileerde info bij de arikelen

Reactie Leerentveld Vrijetijd:

Bedankt voor jouw reactie. We proberen z.s.m. onze producten van informatie te voorzien, maar door de drukte lopen we niet altijd op schema. Echter, het heeft nu de hoogste prioriteit. Veel plezier... Bedankt voor jouw reactie. We proberen z.s.m. onze producten van informatie te voorzien, maar door de drukte lopen we niet altijd op schema. Echter, het heeft nu de hoogste prioriteit. Veel plezier van de Vaude jas.

Reactie Leerentveld Vrijetijd:

Bedankt voor jouw positieve feedback!

Maaike

Goede service, goede prijs.

Zelfs op zondagavond antwoord op mijn vraag per mail!

De verzenddienst (DPD) was vrij langzaam. Daarom duurder het vrij lang voor het pakketje bij mij was.

Reactie Leerentveld Vrijetijd:

Bedankt voor de goede beoordeling, fijn om te horen! Echter, jammer dat er niet zo snel werd geleverd als verwacht. Dat heeft onze aandacht. Veel plezier van de regenbroek!