1 keer online gekocht, al een paar keer in de winkel zelf geweest.

goede aanbieding, duidelijke foto's/informatie en een snelle levering.

Reactie Leerentveld Vrijetijd:

We zien je graag terug in onze winkel of webshop!

Bestelling via website

Alles dik in orde

Reactie Leerentveld Vrijetijd:

Bedankt voor de bestelling van uw Icebreaker shirt en de positieve feedback!

Fleecevest gekocht. Vlotte afhandeling via de site en levering

Volgende dag geleverd

Reactie Leerentveld Vrijetijd:

Veel plezier van uw fleece vest en bedankt voor de zeer positieve feedback!

Goed. Bestelling vlot gelever met track en trace mogelijkhied.

Snelle afhandeling bestelling en van retourzending.

Menu zit wat verstopt in de balk boven aan de website. Is war slecht leesbaar.

Reactie Leerentveld Vrijetijd:

Bedankt voor de bestelling en positieve feedback, we nemen uw verbeterpunten mee bij de volgende update.

W Hoekstra

Levertijd, informatievoorziening, look & feel website, retourneren allemaal dikke prima! Aanbieding= echt goede prijs.

Reactie Leerentveld Vrijetijd:

Bedankt voor de leuke en positieve beoordeling! Veel plezier van de Fjällräven Karl broek!

Goede site en snelle levering

Reactie Leerentveld Vrijetijd:

Bedankt voor de positieve feedback en veel plezier van het ligbed.

Reactie Leerentveld Vrijetijd:

Graag tot een volgende keer en bedankt voor uw bestelling en positieve reactie!

Netjes snel geleverd, alleen de prijs was niet juist. Ik wacht op de toegezegde verrekening.

Kan nog geen reaktie geven omdat order nog niet is afgerond.

Reactie Leerentveld Vrijetijd:

Bedankt voor uw reactie. Inmiddels is het met u opgelost, maar slordig dat het in eerste instantie niet correct was. Veel plezier van uw Tenson broek.

R van Rijswijk

Ik heb slechte ervaringen met dit bedrijf ! Zij hebben mij dubbele verzendkosten in rekening gebracht voor dezelfde produkten op hetzelfde afleveradres. Na een mailtje hierover kreeg ik een... Ik heb slechte ervaringen met dit bedrijf ! Zij hebben mij dubbele verzendkosten in rekening gebracht voor dezelfde produkten op hetzelfde afleveradres. Na een mailtje hierover kreeg ik een onpersoonlijke mail (geachte heer/mevrouw..) met als toelichting dat zij niet alles in de gaten kunnen houden en ervan uitgingen dat ik als klant bewust (!!) heb gekozen voor dubbele verzendkosten. Bovendien is onduidelijk met wie je nu eigenlijk zaken doet: ik heb besteld via campandoutdoor.nl, betaald aan Mexale BV en gemaild en gebeld met Leerintveld.

Wazige website en betalingsprocedure.
Onduidelijke info voor klant door verschillende handelsnamen.
Onpersoonlijk en niet klantgericht in hun klantcontact.

Beste,
Wij hebben uw bestelling inderdaad snel afgehandeld op volgorde van binnenkomst er wordt dan niet gecheckt op adres omdat iedere bestelling een uniek nummer mee krijgt.
U had besteld...
Beste,
U had besteld via een site waarvoor wij alleen de afhandeling doen. Het versturen van de producten. De betaling gaat via de andere partij. Misschien dat u hun om restitutie kan vragen wij kunnen u het geld helaas niet rechtstreeks terugstorten.

Het contact met dit bedrijf heb ik als heel prettig ervaren. Snelle afwikkeling van zowel de bestelling als de retourzending.

Reactie Leerentveld Vrijetijd:

Goed om te horen dat u tevreden bent, daar doen we graag ons best voor!