Hoe beoordeelt u de klantvriendelijkheid van Leertouwer?
Hoe beoordeelt u het nakomen van afspraken door Leertouwer?
8.2/10
Hoe beoordeelt u de telefonische bereikbaarheid van Leertouwer?
8.2/10
Hoe beoordeelt u de duidelijkheid van communiceren van Leertouwer?
8.2/10
Hoe beoordeelt u het aanbod van het dienstenpakket van Leertouwer?
Hoe beoordeelt u de deskundigheid van de medewerkers van Leertouwer?
Hoe beoordeelt u de reactiesnelheid van Leertouwer?

Andre | Sligro Food Group B.V.

Leertouwer is een goed en professioneel bedrijf met klanrvriendelijke contactpersonen.

Jaap | Nedag

Prettige mensen

Trudy | Smart Office Support

Ik heb 5 maanden gewerkt bij Leertouwer in een opdracht als zzp'er. Ik heb de betrokkenheid van het management bij de medewerkers ervaren, en de betrokkenheid van de medewerkers bij hun bedrijf, de... Ik heb 5 maanden gewerkt bij Leertouwer in een opdracht als zzp'er. Ik heb de betrokkenheid van het management bij de medewerkers ervaren, en de betrokkenheid van de medewerkers bij hun bedrijf, de constante drive om te verbeteren, meer diensten aan te bieden en het serviceniveau op pijl te houden.

Annemieke | JonkerFieret

Jullie zijn erg vriendelijk. Ook van telefoniste Monique wordt ik altijd erg blij!

Hendrik.

Zakelijk,vakkundig en klantvriendelijk. Leertouwer doet net effen iets meer!

Lilian | Kadans Biofacilities BV

De NEN3140 keuring en kleine aanpassingen op elektra gebied

arie | particulier

Wij hebben zonnepanelen via uw bedrijf aangeschaft. Devoorlichtingsavond en de installatie waren uitstekend. Bij nader inzien hebben wij echter wel een zeer forse prijs betaald voor onze panelen als... Wij hebben zonnepanelen via uw bedrijf aangeschaft. Devoorlichtingsavond en de installatie waren uitstekend. Bij nader inzien hebben wij echter wel een zeer forse prijs betaald voor onze panelen als ik af ga op de berichtgeving in de media naar aanleiding van de importheffing die Europa wil gaan toepassen op Chinese panelen

Bert

Op afgesproken tijd nakomen van de gemaakte afspraken en voor zover ik deskundig ben daarin wordt er ook goed werk geleverd. Het ziet er zeker goed afgewerkt uit.

John | Gezondheidscentrum De Nije Veste

Heel vaak dezelfde monteur. Dat schept een band.

Gijs

Keurig en Netjes geholpen