van Gils

Heel attent en direct bereid om mij te helpen.

Omdat het niet lukte op de website, werd ik helemaal geholpen.

Ik heb bij dit bedrijf marineblauwe verf besteld om een paar oude schoenen over te verven. Het bedrijf was gemakkelijk online te vinden en de bestelling verliep snel en soepel.

Verf werd goed ingepakt geleverd inclusief kwastje (hoewel het kwastje in het deksel voldeed). Kleuren komen overeen met wat was aangegeven op de site, die overigens relatief gemakkelijk te... Verf werd goed ingepakt geleverd inclusief kwastje (hoewel het kwastje in het deksel voldeed). Kleuren komen overeen met wat was aangegeven op de site, die overigens relatief gemakkelijk te doorzoeken was, en vlekken zijn gemakkelijk af te wassen.

Perfect product en snelle levering

Mieke Lossie

Leerverf Kleur Balearen besteld voor reparatie van mijn bankstel. Kleur komt zeer goed overeen met kleuren kaart!
Best moeilijke kleur om via internet/ beeldscherm te bestellen, maar komt...
Best moeilijke kleur om via internet/ beeldscherm te bestellen, maar komt heel dicht in de buurt dankzij goede kleuren kaart.
Zeer snelle levering ook. Volgende dag al in huis. Kortom erg tevreden over dit bedrijf.

Furkan Akgül

Ik heb een top ervaring gehad met mijn aankoop bij dit bedrijf! De bezorging was als gesmeerd en er zater nog wat extratjes in de box. De bestelde items waren compleet. In een woord omschreven,... Ik heb een top ervaring gehad met mijn aankoop bij dit bedrijf! De bezorging was als gesmeerd en er zater nog wat extratjes in de box. De bestelde items waren compleet. In een woord omschreven, Toppie!

Goede bezorgingsservice en leuke extratjes.

Els Janse

Supersnelle levering en correct

Zoals boven omschreven,helemaal goed

Lenie

Door te googlen ben ik snel bij leerverfshop.nl terecht gekomen. Een duidelijke site, waar ik na het bezoeken van andere leerverfsites weer snel terug keerde om een bestelling te plaatsen. Eerst heb... Door te googlen ben ik snel bij leerverfshop.nl terecht gekomen. Een duidelijke site, waar ik na het bezoeken van andere leerverfsites weer snel terug keerde om een bestelling te plaatsen. Eerst heb ik via de site een vraag gesteld, waarop ik binnen enkele uurtjes (!) al antwoord kreeg. Ook de bestelling kreeg ik netjes een dag later thuisbezorgd!

De snelheid van antwoorden op vragen via de site! En zoals op site vermeld staat, werd de bestelling de dag na bestelling thuis afgeleverd.

Alex Hofstee

Super service, volgende dag al in huis,en de kwaliteit van het leerverf is perfect wat een mooi resultaat. zeer goede informatie mee geleverd gekregen hoe de verf te gebruiken. top top

Snelle levering,super kwaliteit van de leerverf,goede beschrijving hoe de verf te gebruiken.

Bestelling ging goed, helaas will ik de zelfde kleur weer bestellen..maar hij staat er niet meer tussen.. en ik ben bezig met het interieur van me auto..dus ik hoop eigenlijk dat ik zo snel... Bestelling ging goed, helaas will ik de zelfde kleur weer bestellen..maar hij staat er niet meer tussen.. en ik ben bezig met het interieur van me auto..dus ik hoop eigenlijk dat ik zo snel mogenlijk geholpen wordt..

Dat de potjes groter mogen zijn.