Bestelling verloopt perfect

Veel informatie

H de Vries

Zeer netjes geholpen , kreeg de bestelling 1 dag later maar werd er keurig over gemaild .
Kan u aanraden hier gewoon te bestellen , komen hun belofte na.

Duidelijke website en zeer goede service.

Voor de 1e keer gebruik gemaakt van uw bedrijf.

Ja, concrete antwoorden op mijn vragen, pakket in prima staat en vlot ontvangen.

Renate

Echt super tevreden over Leerverfshop.nl
Echt super tevreden over Leerverfshop.nl
Ze hadden de levering een dag later verstuurd door omstandigheden (kan een keer gebeuren) kreeg een nette mail daarover en kreeg er gratis een potje verf bij kado. Ook heel fijn dat er kwarsten bij geleverd werden. Ik ga hier zeker nog een keer bestellen!

Dat ze er kwarsten bij leveren.

Prima.

Ik kreeg een email toen ze 1 dag later bezorgden dan de afspraak dat ik een extra produkt kreeg, wat ik leuk vond.
Ook vond ik het fijn dat er een behoorlijke hh kleurstof in het potje zat,...
Ook vond ik het fijn dat er een behoorlijke hh kleurstof in het potje zat, waar je echt iets mee kan en niet meteen nog een potje hoeft te bestellen als je aan bv de tweede schoen begint.

G.W.Verschoor Rotterdam

(Bewerkt)

half gevuld, hooguit 1 cm, wellicht een foutje in het productiesysteem, ik wilde eigenlijk Uitstekend, zeerzeker de kwaliteit van de verf, doch helaas was een van de flesjes nagenoeg
hiervan geen melding maken, maar door deze enquete is het toch beter dit even te melden

bij de levering van mijn bestelling bleek er een klein foutje te zijn, deze werd direct
correct hersteld, echt geweldig, een voorbeeld voor veel andere bedrijven in Nederland
??????

Enkele weken geleden hadden wij een grote flacon zwarte verf gekocht om ons bankstel een opfrisbeurt te geven. De hoeveelheid bleek genoeg om beide stoelen twee keer te verven. Voor de driezitsbank... Enkele weken geleden hadden wij een grote flacon zwarte verf gekocht om ons bankstel een opfrisbeurt te geven. De hoeveelheid bleek genoeg om beide stoelen twee keer te verven. Voor de driezitsbank moesten wij dus bijbestellen. Op de avond dat wij de bijbestelling hadden geplaatst kwam er een mailtje dat de levering iets vertraagd was. Op zich al heel attent. Toen het pakketje werd afgeleverd, slechts 1 dag later dan oorspronkelijk gepland, had de leerverfshop er een gratis blikje 'genuine mink oil' bij gedaan. Prima service !!

Bijzonder klantvriendelijk

Sneakerfan

Goed assortiment en snelle levering

Bij leerverf was bladzijde met instructies geleverd, heel handig!

Dreamwalls

Zeer snelle en professionele reactie en correcte en snelle levering.

Snelle en vriendelijke persoonlijke service.

Irma van Rijn

Goede ervaring. 't blijft altijd lastig om een kleur via internet te bepalen. Daarom heb ik 3 flesjes besteld, zodat ik als er eentje goed zou zijn, de andere zou terug sturen. Want als je 1 flesje... Goede ervaring. 't blijft altijd lastig om een kleur via internet te bepalen. Daarom heb ik 3 flesjes besteld, zodat ik als er eentje goed zou zijn, de andere zou terug sturen. Want als je 1 flesje besteld, en t is niet de goede kleur moet je weer bestellen en verzendkosten betalen. Helaas had ik 2 flesjes nodig om te mengen voor de juiste kleur, dus 1 flesje retour heeft geen zin i.v.m. de verzendkosten. Maar,.........ik heb nu wel de juiste kleur voor mijn mooie Michael Kors schoenen die aan de zool beschadigd waren (ballerina's). Nu nog een dun laagje lederlijm erover en dan duurt t vast een hele tijd voordat dit leer weer beschadigd raakt. Een tip voor anderen wellicht!