Geweldige service

snel binnen

B.G.J. Werkmeester

Mijn ervaring,
Mijn bestelling was vlot verlopen ,en de leder verf was prima.
Ik moest voor mijn kleinzoon op zijn motorhandschoenen op de vingers batten schilderen.
Dat is goed...
Mijn ervaring,
Mijn bestelling was vlot verlopen ,en de leder verf was prima.
Dat is goed gelukt en de verf blijft goed zitten.
Ik moest ze wel tweekeer doen, omdat de handschoenen zwart waren.

Vriendelijke groet .

Ben Werkmeester

vlot geholpen

Hans Vanham

Verzending is volledig fout gelopen . Hier scoort de firma zeer slecht . Foute onderdelen van andere klant met foutieve
factuur tot gevolg . Op de verpakking stond wel mijn adres . Bovendien...
factuur tot gevolg . Op de verpakking stond wel mijn adres . Bovendien moest ik er als klant zelf voor zorgen dat de foutief
geleverde onderdelen terug verzonden werden naar de firma . Beloofd werd wel de verzendingskosten terug te betalen .
Nieuwe levering met juiste onderdelen zou gisteren moeten geleverd worden . Is niet gebeurd ?! Kwaliteit van de producten
heb ik niet kunnen uittesten en kan ik niet beoordelen daardoor .

Geen .

Colinda Hermse

Ik heb een super fijne ervaring met de leefverfshop!

Snelle levering, klantvriendelijk, goede producten en een super service

Jos van Loon

Snelle levering. Goede kwaliteit.

Duidelijke omschrijving van de producten. Ben bezig om een leren jas bij te weken met zwarte leerverf. Werkt uitstekend!

1. Betaalproces ging dagenlang mis, bleef hangen bij zowel iDeal als Paypal. Pas de vierde keer lukte het om de betaling te doen.
2. Bij de bestelling zat de verkeerde handleinding

Snelle verzending van producten, fijn dat ik een PostNL punt kon kiezen, nette verpakking

Overzichtelijke website, werkt makkelijk

Snits

Prima levering, geen probleem !

Bestelling ging goed, track and trace bijgeleverd, vind ik altijd prettig.

Heel snel geleverd. Super kwaliteitsproducten. De voorbehandeling was in mijn geval niet echt nodig maar heb het toch gebruikt. Het ging om Dr Martens schoenen met een motief dat ik absoluut niet... Heel snel geleverd. Super kwaliteitsproducten. De voorbehandeling was in mijn geval niet echt nodig maar heb het toch gebruikt. Het ging om Dr Martens schoenen met een motief dat ik absoluut niet meer mooi vond. Met twee laagjes verf klein potje en bijgevoegd sponsje.ging het super. Alles gedekt na 1 beurt. Maar toch twee keer gedaan. Het resultaat was super. De nabewerking met satijnglans maakte het af. Iedereen dacht dat ze nieuw waren. En zo zien ze eruit. Uiteraard zijn Dr Martens onverslijtbaar. En nog steeds nieuw te koop.

Heel snel. Goeie producten.

Mirjam

Heel goed.

Ja, snel beantwoorden vraag via email en snelle levering.