Pia

Op mijn vragen kreeg ik duidelijk en snel antwoord. Bestellen ging makkelijk en de bestelling was snel binnen. De verf is uitstekend, we hebben een bank geverfd en het ziet er uit als nieuw. Geen... Op mijn vragen kreeg ik duidelijk en snel antwoord. Bestellen ging makkelijk en de bestelling was snel binnen. De verf is uitstekend, we hebben een bank geverfd en het ziet er uit als nieuw. Geen aanzetten te zien en dekt heel mooi.

Vriendelijk, snel antwoord en snelle levering!

Levert snel, producten van goede kwaliteit.

Kwaliteit, levering.

Hans van Genuchten Bata Nederland bv.

Overzichtelijke website. 2 keer besteld, 1ste levering ok, bij 2de levering betaling wel ontvangen maar niet verwerkt.
Na telefoontje direct opgepakt en excuses. Kan gebeuren.

Ruben

Positief!

Snel verzonden en goed verpakt

Zeer tevreden

Snelle levering, duidelijke website, zeer klantvriendelijk!

Samantha

Meermaals besteld bij Leerverfshop en altijd goed verlopen. Goede producten en een uitgebreid assortiment. Snelle levering met voldoende informatie over wanneer het geleverd wordt. Kortom: helemaal... Meermaals besteld bij Leerverfshop en altijd goed verlopen. Goede producten en een uitgebreid assortiment. Snelle levering met voldoende informatie over wanneer het geleverd wordt. Kortom: helemaal top! Mijn vaste adres voor leerverf :)

Henk

Buitengewoon snel,daags na de bestelling in huis. Advies met betrekking tot de juiste kleur bleek een schot in de roos.
Resultaat verbluffend.

zie boven

Snel en duidelijk geholpen

Dieuwke

Goede snelle levering

Klantvriendelijkheid hangt af van de email die ik gestuurd heb. Omdat ik de email vrijdag verstuurd heb, kan ik me voorstellen dat pas na het weekend reactie mogelijk is

mieke preijde

Prima, snelle levering, overzichtelijke webshop en een prima produkt.
ik ga binnenkort weer bestellen

aardig advies om te vermelden dat pure aceton ook goed reinigt, scheelt weer in aanschaf van duurder product