Jennifer

Super ik kom hier zeker terug als ik weer wat leer wil gaan veranderen. Geweldig.

Ik had problemen doordat er op de site stond dat ik iets van leer had gekocht, maar het bleek echter om hoogwaardig nepleer te gaan. En toen pakte de glitter verf niet.
Ze hebben mij echt heel...
Ze hebben mij echt heel goed geholpen. En ik heb andere verf gekregen en die pakte gelukkig wel zodat ik toch een gave unieke telefoonhoes heb.

Riet Grootenboer

Het grote aanbod van de kleuren

Chantalle

Ik mis in de gebruiksaanwijzing de informatie over het wel of niet gebruiken van een voor- of nabehandeling. Bij glitterverf is het bijvoorbeeld niet duidelijk dat een nabehandeling niet nodig is.

Snelle reactie.

Annemarie van Gemert

Mijn ervaring met dit bedrijf is zeer positief
Alles verloopt vlot en prettig.
Een dikke 10,wat mij betreft

Snelle reactie op de mail.
Vriendelijke correspondentie

Marga Pater

Prima service.
Snelle reactie op vragen middels mail.

Danial R.B

Grotte assortiment en snelle levering.

Na het aanschaffen van mijn producten had ik ook een instructie velletje ontvangen, dit maakte alles nog duidelijker

Snelle levering van een prima product

leuk dat er nog kwasten en dergelijke bijzaten plus een kortingsbon. Prima deal

Goede producten, duidelijke omschrijving en uitleg, snelle verzending. Zeer zeker aan te raden!

Het gratis kwastje bij elke bestelling is een pluspunt

E. Van Bree

Perfecte service!

Had donkerblauwe leerverf besteld, maar een lichtere kleur gekregen. Zonder problemen geld van de verf en de verzendkosten teruggestort gekregen. Top service!

Linda

6 kleine potjes besteld voor een projectje, het was net op tijd binnen (ik was laat met bestellen) er zaten fijne kwastjes bij, prima.

Goed verpakt, fijne producten, snelle levering