Ik heb leerverf voor mijn laarzen gekocht. Goede info op de site en snelle levering zonder problemen.

G.Rosendahl

Contact via mail, snel beantwoord. Levering goed geregeld en snel bezorgd!

Wat bedoelen jullie met "äfter sale"?
Wat bedoelen jullie met "äfter sale"?
Duidelijker aangeven hoeveel verf je nodig zou kunnen hebben; ik heb gevraagd de hoeveelheid ongeveer voor een 2-zitsbank, maar daar kwam geen duidelijk antwoord op!
Misschien een retouradressticker bij de verzending voor de verf die je niet gebruikt.

Jolanda

Goed, sympathiek contact via de mail.

de juiste kleur zoeken is lastig, je moet alle kleuren afzonderlijk bekijken..ik wil vergelijkbare kleuren bij elkaar zien. Aantal kleuren uitbreiden of mogelijkheid geven eigen kleur te laten... de juiste kleur zoeken is lastig, je moet alle kleuren afzonderlijk bekijken..ik wil vergelijkbare kleuren bij elkaar zien. Aantal kleuren uitbreiden of mogelijkheid geven eigen kleur te laten mengen.
Benaming van bepaalde kleuren schept verwarring.. donkertaupe oogt lichter en bruiner dan taupe. Ook kloppen op de bestelsite ook benamingen niet alllemaal met de kleur van het getoonde flesje.
Iets uitgebreidere gebruiksaanwijzing, en voorbeelden laten zien van hoe iets eruit ziet dat geverfd is met bv duller erbij of alleen leerverf, met finisher.

viergever

Een snellle en solide serviceverlening

Kleuren beter tot zijn recht laten komen met grote afbeeldingen en hogere resolutie van desbetreffende foto s

Kleur van het product vond ik niet zo duidelijk..

gebruikshoeveelheden aangeven: hoeveel nodig voor een schoen, hoeveel nodig voor een laars bijvoorbeeld

Ben Drost

Uitstekend. Besteld en zéér snel geleverd

Zéér snelle levering

Leo Timmermans

Eerste contact

eerste contact

Slooten

Recent info gevraagd en 2 verpakkingen verf gekocht.

Kleur vergelijken tussen een bij te werken artikel en een aan te schaffen verf, zal altijd een moeilijke zaak blijven.
Ik miste op jullie site een kleur vergelijkings kaart,
die...
Ik miste op jullie site een kleur vergelijkings kaart,
die eventueel uit te printen is.
Ik ben dus afgegaan op de potjes.

Prima, duidelijke site, snelle levering

Een orderbevestiging via de mail zou fijn zijn...