Danielle Verhoeven

Snel en vakkundig advies

Goede hulp en advies

maaike

Ik kreeg precies binnen wat ik besteld had, dus helemaal prima!

veel diversiteit aan producten

Jan van Engelen

Alleen maar lof over juillie bedrijf.

Heb een leder jasje van mijn vrouw behandeld met het product en het is als nieuw geworden. Gr. Jan van Engelen.

Guinnvere

Helegoede ervaringen! Twee keer achter elkaar besteld en alles heel snel afgehandeld en de volgende dag geleverd! Top winkel!

Leveren de spullen heel snel

Lieuw-Sjong-Schultz

Sjoerd

Binnen 24 uur in huis. De verf nog niet gebruikt (autostuur renoveren) maar dankzij de bijgevoegde handleiding heb ik er wel vertrouwen in dat het goed gaat komen.

Snelle levering, tov andere voordelig. Verzorgde levering.

Snelle bezorging, prima verf, makkelijk in gebruik

goede verfde

José

Overzichtelijke site en makkelijk om de juiste kleur uit te kiezen en te bestellen. Snel geleverd, met een zorgvuldige gebruiksaanwijzing en handige tips. Goeie kwaliteit verf met een heel mooi... Overzichtelijke site en makkelijk om de juiste kleur uit te kiezen en te bestellen. Snel geleverd, met een zorgvuldige gebruiksaanwijzing en handige tips. Goeie kwaliteit verf met een heel mooi resultaat tot gevolg

Barry Kroon

Perfect geregeld. Zeer snelle reactie op mails en duidelijke uitleg op de vragen.
Verder was ik niet tevreden hoe de kleuren uitpakte ook dit werkt perfect opgepakt.
Keurig advies en...
Keurig advies en ruilen spullen geen probleem inclusief geld terug voor spullen die niet meer nodig waren.

Ja een zeer sterk punt vind ik de snelle en goeie communicatie!!!!

Goed.

Er is veel keus.