Fabian

Goede snelle service en aflevering. Fijne producten om mee te werken en duidelijke beschrijving op de website.

Snelle service en levering.

M G

Positief. Niet duur en hele goede dekkende verf. Vlot geleverd. De kleur kan op je computer anders overkomen dan in werkelijkheid. Daarom een paar flesjes besteld van de kleur het dichtst in de... Positief. Niet duur en hele goede dekkende verf. Vlot geleverd. De kleur kan op je computer anders overkomen dan in werkelijkheid. Daarom een paar flesjes besteld van de kleur het dichtst in de buurt. En die kun je dan ook nog mengen. Op de site werd ik goed geholpen door een meneer bij de chat. Alles positief dus

De chat, de verf is niet duur en goed te mengen. Het wordt heel mooi om een leren bankstel bij te werken. De overgang met het geheel is heel mooi. Ik heb zelfs mijn telefoonhoes bijgewerkt en een... De chat, de verf is niet duur en goed te mengen. Het wordt heel mooi om een leren bankstel bij te werken. De overgang met het geheel is heel mooi. Ik heb zelfs mijn telefoonhoes bijgewerkt en een andere een compleet andere kleur gegeven. De verf is gewoon erg mooi. Je spullen knappen er zo van op voor weinig geld.

Snelle service.

rodeschoentjes

Snelle levering en goede verf

Leuke reactie op mijn bericht gekregen

Bram

Zeer goede ervaring! De service was top. Bestelling was op tijd en meer dan compleet inclusief extra's!

De Service was de beste service die ik ooit heb gezien tot nu toe.

Paul Steenbergen

Bestelling razendsnel ontvangen.
Leren bankstel had wat beschadigingen door onze poes veroorzaakt.
Bestelling razendsnel ontvangen.
Leren bankstel had wat beschadigingen door onze poes veroorzaakt.
Middels het potje Angelus verf dit vrijwel onzichtbaar kunnen wegwerken. Geweldige leerverf en tevens topservice van bedrijf.

Snelheid van levering en levert kwaliteit.

hannelore jansseune

Goede ervaring! correcte en snelle levering

Theys

Prima kwaliteit Autozitting bijgewerkt aan instapzijde bijna nieuw

Snel geleverd

Fijne samenwerking. Heel accuraat en klantvriendelijk

Snelle service

ruime keuze