Eenvoudig bestellen. snel geleverd

Goede service en snelle levering!

Duidelijke website met veel uitleg over bv. wat de producten inhouden en hoe te gebruiken.

Luke_SFC

Top, altijd snelle replies en keurig geleverd.

Altijd een gebruiksaanwijzing voor het desbetreffende product. Overzichtelijke website. Duidelijke replies.

Ten zijthof

Hele goede ervaringen met het bedrijf en ook met de leerverf .Het resultaat wordt echt mooi en blijft er goed op zitten en het leer blijft ook soepel

Kleuren komen goed overeen wat je in de webshop ziet en in t echt

ClHHW

Alles prima en de verf is geweldig!

Prima bedrijf. Heb alles binnengekregen wat ik heb besteld en er is veel keuze.

Groot assortiment

Nu dik een jaar geleden ben ik in Harlingen op bezoek geweest om met een vriendin verf uit te zoeken. Het was een heerlijke dag en we kregen perfecte informatie .
Dit voorjaar ben ik verder...
Dit voorjaar ben ik verder gegaan met verven. Mijn hele leren zitsetje is prachtig geworden. Ik heb via de mail steeds goede adviezen gekregen.
Nu ga ik stoelen verven die met suedine zijn bekleed. Ik ben benieuwd. Ik heb geen garantie gekregen, maar ik waag de gok.

Op al mijn vragen per mail, krijg ik steeds snel een eerlijk antwoord.
Adviezen waar ik op moet letten.

Marc van de Ven

Het was best moeilijk om de juiste kleur te vinden maar nu heb ik het beste wat mogelijk was.

De medewerking om tot een juiste kleur te komen,klantvriendelijk dus.

Suzy Daisomont

Ik ben zeer tevreden ,snelle en juiste afhandeling

zeer snel thuis gelevert