Lobi

Jesse

Super overzichtelijke webshop, Bij elk product staat er correcte informatie dat net dat ene verschil maakt met andere webshops waar lang niet altijd voldoende informatie te vinden is. Ik vind het... Super overzichtelijke webshop, Bij elk product staat er correcte informatie dat net dat ene verschil maakt met andere webshops waar lang niet altijd voldoende informatie te vinden is. Ik vind het heel fijn dat er goed gewaarschuwd wordt voor het gebruik met diverse producten.

De Bestelling:
+ Verliep soepel
+ Gegevens invullen ging zonder enige moeite
+ Betaling waren er genoeg diverse optie's om te kiezen

Verzending en ontvangen
+ Alles was keurig verpakt in de doos
+ De kwastjes boven in het doosje en de flesjes onder Die weer werden gescheiden van elkaar door een stuk papier voor het lekken (Gebeurt bijna nooit) Goede voorzorgsmaatregel
+Zodra ik het doosje open maakte viel mij op dat er keurig netjes een handleiding bij zat die goed te lezen en te begrijpen is, Zeer fijne keuze van het lettertype.
+ Snelle verzending

Al eerder genoemd is bovenstaande tekst. Zeer tevreden klant. Complimenten voor de werknemers.

Goede en snelle levering

duidelijk en snel

Positief ! (levering zoals afgesproken en goed product)

Tijdige levering. Goeie verf !

Ginie

Snel geleverd

Duidelijke omschrijving van artikelen en snelle levering. Goed verpakt .

Goede omschrijving van artikelen met duidelijke kleur aanduiding van de verf

Top bedrijf,

Snelle levering, gratis kwast(en) wat ik erg op prijs stelde. Ook zaten er instructies bij wat goed van pas kwam, al vond ik die wel wat beperkt.

Goede levering

Cornelis Wijckelsma

Top spul mooi functioneel kwastje erbij gehad !!!

snelle levering

Goede service, snelle reactie