Yaghmouri

Geweldige service. Vriendelijk en behulpzaaam

Maartje S.

Ik bestelde Set C, een voordelige keus, en goed om gelijk van start te kunnen. Het was fijn om zelf de kleuren te kunnen kiezen en direct de deglazer, finish (naar keuze) en een penselenset erbij te... Ik bestelde Set C, een voordelige keus, en goed om gelijk van start te kunnen. Het was fijn om zelf de kleuren te kunnen kiezen en direct de deglazer, finish (naar keuze) en een penselenset erbij te hebben. Het was wel lastig dat ik achteraf niet eenvoudig mijn keuze voor kleuren kon veranderen, dan moest ik de set opnieuw samenstellen. De bestelling werd vlot verzonden, met een nummer om de zending te volgen. Het product voldoet aan de verwachtingen, het is mooie verf die je het beste in dunne laagjes kunt opbouwen voor de beste dekking. Ik heb gekozen voor de satijnfinish, die meer glanst dan de fabrieksfinish op de meeste schoenen.

Ruime keuze, goed product, handige kleurkaart, veel informatie over hoe het product te gebruiken op de site, scherpe aanbiedingen in de sets. Extra penseel bij de bestelling, naast die die in de set... Ruime keuze, goed product, handige kleurkaart, veel informatie over hoe het product te gebruiken op de site, scherpe aanbiedingen in de sets. Extra penseel bij de bestelling, naast die die in de set zaten, was erg sympathiek.

G.D. Bulthuis

Uistekend.

Goede service. Behulpzaam. Komen afspraken na.

Roy Tekkelenburg

Een prettige eerste ervaring.
Snelle verzending en een goed werkende site.

Mooie logische website, snelle verzending.

(Bewerkt)

Dit bedrijf verdiend een pluim! Ze zorgen voor tevredenheid bij hun klant!

Snelle correcte levering

Prima site die mij de mogelijkheid gaf een juiste verfkleur te kiezen voor mijn (beschadigde) bankstel

De keuzemogelijkheden om de juiste verf te kiezen

Snelle levering en goede support. Alleen de kleuren kloppen niet erg en mengen is erg moeizaam.
De finisher (matt) geeft uiteindelijk een glanzend resultaat wat niet de bedoeling is als de rest mat is.

De support, reacties op mail.

Yvonne

Beste prijs van de bestelde producten.
Super snelle levering! Helemaal top

Overzichtelijke website

Snel en netjes geleverd.

Alles is correct gegaan .