Moens Mark

Na 1 mailtje met probleem kreeg ik 15min erna al telefoon met super oplossing.
Mail van hun ter bevestiging voor bestelling en binnen 24 geleverd.
Resultaat is verbluffend ook.
Top...
Na 1 mailtje met probleem kreeg ik 15min erna al telefoon met super oplossing.
Mail van hun ter bevestiging voor bestelling en binnen 24 geleverd.
Resultaat is verbluffend ook.
Top top top

Snelheid en proffesionalisme

Nicolienne wolf

Door het nieuwe cookie beleid had ik problemen met de site. Gemaild en meteen antwoord. Kleuradvies perfect . De verf is daarna verzonden service

Vriendelijk en behulpzaam

M Struijk

Makkelijke website

M van gelderen

Levering op tijd maar werd bij naw niet bij de buren afgeleverd hierdoor kon ik het pakketje pas 4 dagen later ophalen bij het postkantoor. Zo heeft online bestellen voor mij geen meerwaarde.

Duidelijke website

Zeer tevreden! snelle levering. Netjes ingepakt en goede verf ! Heb inmiddels al twee keer besteld ben er erg blij mee. Ook heb ik in allebei de pakketjes gratis kwastjes gekregen, wat natuurlijk... Zeer tevreden! snelle levering. Netjes ingepakt en goede verf ! Heb inmiddels al twee keer besteld ben er erg blij mee. Ook heb ik in allebei de pakketjes gratis kwastjes gekregen, wat natuurlijk altijd leuk en fijn is.

Gerard Biesot

Alles prima. Van kiezen verf tm betalen.

Groot assortiment en betaalbaar

Snelle bezorging, nette communicatie en duidelijke handleiding.

Snelle verzending, keurig verpakt

Wat een top ervaring met Leerverfshop. Ik kreeg voor mijn verjaardag een heel set met leerverf, heb acheraf meer gehaald + prep en finisher etc. Alles op de website is duidelijk en makkelijk te... Wat een top ervaring met Leerverfshop. Ik kreeg voor mijn verjaardag een heel set met leerverf, heb acheraf meer gehaald + prep en finisher etc. Alles op de website is duidelijk en makkelijk te vinden en de prijzen zijn al helemaal top! Also, alles was netjes verpakt en de volgende dag geleverd. Superrrr happy

Wow, ik kon niet geloven dat ik een grote fles leerverf heb gekregen, aangezien het kleine potje Violet niet meer op voorraad was. Super bedankt daarvoor! Fijn om kwastjes erbij te krijgen, top.... Wow, ik kon niet geloven dat ik een grote fles leerverf heb gekregen, aangezien het kleine potje Violet niet meer op voorraad was. Super bedankt daarvoor! Fijn om kwastjes erbij te krijgen, top. YOU GUYS ARE THE BEST!

Hans

Snelle en correcte levering

Zie boven

Dee Voulon

Zeer positief. Goed site snelle afhandeling

Snelle levering. Keurig verzorgt