Guido Vandepitte

Om een salon een tweede leven te geven ben ik op zoek gegaan naar een firma of winkel die leerverf verkocht.
Op de website van deze shop bestelde ik via de kleurkaart het kleur dat...
Op de website van deze shop bestelde ik via de kleurkaart het kleur dat overeenstemde met de kleur van het salon. De bestelling werd geplaatst en de dag erna geleverd. De kleur was het niet helemaal en ik bestelde een kleur die wat lichter was op de kleurkaart en ook deze werd de volgende dag geleverd. Doch ipv een beige kleur was het groen, de kleurkaart gaf een lichtbeige kleur aan. Contact gezocht en ook direct antwoord "kleurkaart geeft niet altijd juiste kleur aan. Ik sta met een kleur dat ik niet nodig heb, en dus niet kan gebruiken.

De snelle levering en het snelle antwoord bij via email, dat geeft een goed gevoel. ook een grote keuze van producten.

Derek

Super bedrijf. Snelle levering + extra goodies

Via de chat app vragen kunnen stellen. Kwam zeer vakkundig over en was behulpzaam

Mieke Smith

Ruime keuze mooie producten voor een goede prijs

Goed product. Aantrekkelijk geprijsd. Ruime keuze

LC

Erg fijn bedrijf, zeer tevreden, ik blijf ze trouw

Goede communicatie, uitgebreid assortiment, snelle levering

snelle levering

Fijne producten en snelle levering!

Goede verf met een duidelijke beschrijving hoe je deze moet gebruiken

S.A. Ovalle Gamez

Top en heel klantvriendelijk kon door middel van email verkeer mijn bestelling wijzigenen en ook dingen bijbestellen zonder er eventueel extra verzendkosten der bij te hebben echt een top shop ben... Top en heel klantvriendelijk kon door middel van email verkeer mijn bestelling wijzigenen en ook dingen bijbestellen zonder er eventueel extra verzendkosten der bij te hebben echt een top shop ben heel tevreden met de geleverde producten mij hebben ze een vaste klant

KLANTENSERVICE 10+

Ik heb de verf gekocht op aanraden van een vriendin.
Heb de gebruiksaanwijzing gevolgd die erbij zat.
Ik heb de verf gekocht op aanraden van een vriendin.
Heb de gebruiksaanwijzing gevolgd die erbij zat.
Het resultaat is geweldig. Er zat een inktvlek in mijn. dure bruine leren tas , door deze te verven zie je er niets meer van.
Nu kan ik de tas weer gebruiken!

Robert Blekman

Super winkel. Besteld na 17:00 en toch de volgende dag in huis. Top webshop voor al je leer benodigdheden om customs te maken

Snelle verzending