Snelle levering, goed product

Esther van den Dool

Snelle levering, de producten waren erg goed verpakt. Alles zeer zorgvuldig ingepakt, zelfs met een cadeautje erbij. De leerverf is van uitstekende kwaliteit, dus ik ben zeer tevreden. Bedankt!

Netjes ingepakt

Phil

Waardeloos!
Waardeloos!
Na via de chatwat vragen beantwoord gekregen daarna spullen besteld marine blauw zou de donkerste kleur blauw zijn ! Nou het is PAARS !!!! Nogmaals bedankt voor het voor niets uitgegeven geld en de schade die ik er van heb !

Helmut Grams

Kende het vooraf niet, via googlen snel gevonden en webshop bekeken.

Heldere webshop met veel informatie.
Snelle levering en goed verpakt, zelfs een benodigde verfpenseel erbij (Dank !) en duidelijke beschrijving.

Landa kspel

Prima service. Snelle verzending.

Kreeg keurig en snel antwoord op mijn vraag. Alleen had ik naar de helft van de benodigde hoeveelheid over. Heb nu dus een onasngebroken flesje verf over waar ik niets mee kan.

Snelle levering en duidelijke uitleg

Goede communicatie: ik had iets verkeerd besteld en reeds betaald via de website. Alles werd snel in orde gebracht via mail, waarvoor dank!

Snelle en duidelijke communicatie
Veilige betaling

Duidelijke uitleg op de site en erg klantvriendelijk

Ja ik wou nog iets aan de bestelling toevoegen via de mail en dat was mogelijk zonder extra verzendkosten, erg fijn

Duidelijke uitleg op de site en erg klantvriendelijk

Snelle levering dat was top. De verf is geweldig hecht super op het leer ik ben zeer tevreden. Wat ik ook top vond dat er een heel handig kwastje bijgeleverd werd