Snelle levering, de producten waren erg goed verpakt. Alles zeer zorgvuldig ingepakt, zelfs met een cadeautje erbij. De leerverf is van uitstekende kwaliteit, dus ik ben zeer tevreden. Bedankt!
Netjes ingepakt
Waardeloos!
Na via de chatwat vragen beantwoord gekregen daarna spullen besteld marine blauw zou de donkerste kleur blauw zijn ! Nou het is PAARS !!!! Nogmaals bedankt voor het voor niets...
Kende het vooraf niet, via googlen snel gevonden en webshop bekeken.
Heldere webshop met veel informatie.
Snelle levering en goed verpakt, zelfs een benodigde verfpenseel erbij (Dank !) en duidelijke beschrijving.
Prima service. Snelle verzending.
Kreeg keurig en snel antwoord op mijn vraag. Alleen had ik naar de helft van de benodigde hoeveelheid over. Heb nu dus een onasngebroken flesje verf over waar ik niets mee kan.
Snelle levering en duidelijke uitleg
Goede communicatie: ik had iets verkeerd besteld en reeds betaald via de website. Alles werd snel in orde gebracht via mail, waarvoor dank!
Snelle en duidelijke communicatie
Veilige betaling
Duidelijke uitleg op de site en erg klantvriendelijk
Ja ik wou nog iets aan de bestelling toevoegen via de mail en dat was mogelijk zonder extra verzendkosten, erg fijn
Duidelijke uitleg op de site en erg klantvriendelijk