Geen bijzonderheden, lijkt me in orde.

Alles verliep correct.

JChristiaan Heydenrijk (beeldend kunstenaar)

Duidelijke productaanbieding, snelle levering, prima product

ruime keuze

AdditProjects

Uitstekend

Zeer goede en juiste benadering en uitleg

Laurens

Snel geleverd en goed advies. Verf werkt goed!

Advies, snel, duidelijk hoe het werkt.

L S

Ruime keuze

R. Jetten

Service goed ensnel
Materiaal :prima spul

Prima advies en snelle levering.

Goed advies

Uitstekende ervaring n.a.v. de uitgebreide informatie en beschrijving op de site. Snelle bezorging en een telefonische terugkoppeling, toen bleek dat ik één product teveel had besteld. Heet teveel... Uitstekende ervaring n.a.v. de uitgebreide informatie en beschrijving op de site. Snelle bezorging en een telefonische terugkoppeling, toen bleek dat ik één product teveel had besteld. Heet teveel betaalde werd teruggeboekt.
Eén klein puntje van kritiek: een telefoonnummer ontbreekt en dat was lastig, toen ik inhoudelijke vragen had.

- bereidwillige en uitgebreide informatieverstrekking, die gericht was op mijn specifieke vragen.
- ik werd attent gemaakt op een fout in mijn bestelling middels een telefoontje..
-...
- vriendelijk te woord gestaan.
- zeer informatieve en volledige site

MCAP

Ik moet eerlijk zijn en zeggen dat ik voor mijn aankoop eerst het bedrijf heb gecheckt of het al dan niet dubieus is, niet het geval. Mijn bestelling was er echt binnen de aangegeven tijd (ik geloof... Ik moet eerlijk zijn en zeggen dat ik voor mijn aankoop eerst het bedrijf heb gecheckt of het al dan niet dubieus is, niet het geval. Mijn bestelling was er echt binnen de aangegeven tijd (ik geloof max twee dagen). Netjes verpakt met drie gratis penselen erbij (wat je mag verwachten gezien de verf leverancier) en een NL beschrijving van het product.
Ik ga zeker een foto sturen van mijn eerste project en als het allemaal bevalt zullen er velen volgen.

Zie bovenstaand.

Bestelling geplaatst voor het verven van een stoel.

Snelle levering.