8.2/10
8.2/10

Simpel en overzichtelijk, duidelijk en vertrouwd afrekenen.

Simpel en duidelijk. Geen verzendkosten! Altijd fijner dan een verassing in je winkelwagen.

Heb voor de 3e keer besteld, deze keer een cadeau. Graag zou ik zo nu en dan eens wat nieuwe brillen online zien.

Moeton

het bedrijf IS een sterk punt

Ik heb die niet

Ik ben tevreden: grote keuze aan brillen en supersnelle levering.

Uitgebreide collectie
Gratis verzending (zonder limiet aan het bestede bedrag)

Nee hoor, houwen zo!

Spaninks

Heel positief.

Ik had een vraag over de bril die ik wilde kopen en ben telefonisch vriendelijk en deskundig te woord gestaan.
Ook veel keuze en leuke kleuren van monturen.

De breedte van het montuur erbij vermelden. Ik had al ergens een andere bril gekocht, dier was echter te breed. Als de breedtematen van de bril er bij vermeld waren had ik sneller de stap gezet.... De breedte van het montuur erbij vermelden. Ik had al ergens een andere bril gekocht, dier was echter te breed. Als de breedtematen van de bril er bij vermeld waren had ik sneller de stap gezet. Hierover heb ik dus telefonisch gehad en ben tot volle tevredenheid geholpen.

Overzichtelijke website en snelle levering

uitgebreid gamma

A.S

Ben zeer tevreden met mijn leesbrillen. Heb er al meerdere besteld en ben ook in Haarlem in hun winkel geweest om ze te proberen. Ook de brilclip is ideaal! Erg leuke producten hebben ze.

Het is een duidelijk site en ik vond het leuk te lezen over het merk dat ze leveren.

Iets vaker nieuwe leesbrillen toevoegen, ik heb vaak een nieuwe nodig maar het assortiment wisselt niet zo snel.

Alles top. Bestelling snel geleverd, precies zoals omschreven.

Eenvoudige website
Producten makkelijk te vinden